Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] WTF Z KOSZULKAMI?!

pspda123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o wyjasnienie i czy to jest tylko ozdoba czy jak jak na mundialu dostaniemy np. good ak czy cos

O KOSZULKACH I TWARZACH

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jak na razie nic o tym nie piszą , więc z koszulkami nie wiadomo . Lecz kolego powiem ci że raczej z farbami coś zrobią na 100% ponieważ ostatnio też był konkurs o złote bronie .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

To ozdoba, warpainty będą dostępne od jutra i za dobry zakup czyli kupienie warpainta zwycięskiej drużyny dostajesz, jeśli kupisz na gunnera dostajesz Złoty super szwajcar/ odmiana natio itd.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Logiczne myslenie sie klania, ostatnio byl event na malowania twarzy, a co jak wygralem wtedy goldena? Nie bedzie mozna kupic drugi raz tego malowania, a wiec w tym roku event powinien byc na koszulki.

Opublikowano

@up Idiotyczne te twoje logiczne myślenie

Warpainty będą będzie to "malowanie twarzy" czyli maski z kolorami, będą sprzedawane od rozpoczęcia Euro2012 czyli od jutra aż do samego półfinału, nagrody to złote zwykłe bronie

@down <facepalm> malowania nie można kupić w grze to samo z koszulkami i kto tu ma idiotyczny tok myślenia, widzę że już 2 osoby w tym temacie

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

@up Idiotyczne te twoje logiczne myślenie

Warpainty będą będzie to "malowanie twarzy" czyli maski z kolorami, będą sprzedawane od rozpoczęcia Euro2012 czyli od jutra aż do samego półfinału, nagrody to złote zwykłe bronie

Twoje też.

Nie bedzie mozna kupic drugi raz tego malowania, a wiec w tym roku event powinien byc na

koszulki

Chętnie bym to porównał do sklepu w grze ale nie mogę...

461151420292002410470.png
Opublikowano

czyli kiedy mam kupic "malowanei twarzy" zebym mogl wygrac gold weapon [ ang. zlota bron ] i czy beda za 2. 3. miejsce srebrne lub brazowe bronie? 0_o

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

czyli kiedy mam kupic "malowanei twarzy" zebym mogl wygrac gold weapon [ ang. zlota bron ] i czy beda za 2. 3. miejsce srebrne lub brazowe bronie? 0_o

Srebrne i brązowe na pewno nie.A kiedy to nie wiem, sam się zastanawiam.

Opublikowano

Powtarzam po raz ostatni od jutra do półfinałów warpainty będzie można kupować nagrody za zwycięstwo i tylko zwycięstwo zostaną nadane najpóźniej 2dni po zakończeniu euro,

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Powtarzam po raz ostatni od jutra do półfinałów warpainty będzie można kupować nagrody za zwycięstwo i tylko zwycięstwo zostaną nadane najpóźniej 2dni po zakończeniu euro,

Do półfinałów?Czyli liczy się wygrana w finale?Hmm...Ciekawi mnie cena i czy bd się zwiększać jak ostatnio.

Opublikowano

Do półfinałów?Czyli liczy się wygrana w finale?Hmm...Ciekawi mnie cena i czy bd się zwiększać jak ostatnio.

Tak będzie się zwiększać, liczy się wygrana w finale, będzie dokładnie tak samo jak wcześniej tyle że pewnie mniejsze ceny bo mniej zespołów.

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano
Well, we have some trophies for YOU too! In store you will find a set of jerseys pertaining to specific countries who are partaking in a certain real world event. If you own the jersey (Permanently) for the team that wins this event you will get your self a SOLID GOLD SUPER/UBER WEAPON for that hero. If you want the weapons on multiple heroes, each of them must own the jersey for the winning team. (Sorry, No medals on this occasion)

Więc chyba jednak koszulki

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...