Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z pobraniem patch'a

kopytkoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.. A więc jak w temacie.. Przez 2-3 dni po przejściu WarRocka do Nexon Eu .. Wszystko działa pięknie przez 2-3 dni.. Gdy zrobili nowy update , gdy pobieram update mam 99 % robi się 100 procent pisze 'System W' znika i nic się dalej nie dzieje.. Ma ktoś pomysł co zrobić? Próbowałem uruchom jako administrator , zgodność z innymi systemami. Proszę o rozwiązanie . Będę bardzo wdzięczny . ; )

Opublikowano

@up

A po co mu do szczęścia Firefox ?

#top

Hmm... Jeśli robisz reinstall'a rób go na wyłączonym antyvirusie

Powinno pomóc.

Opublikowano

a poto ze ja tez tak miałem i nie miałem najnowszej wersji firefoxa i gdy pobieralem mialem blad !

Opublikowano

a co ma mozilla do gry? -.- moze na poczatek cofnij aktualizacje w pliku version.cfg znajdziesz go w folderze gry otworz notatnikiem. Nastepnie sprobuj jeszcze raz gre wlaczyc powinna sie pobrac dobrze aktualizacja.

1322392946-U421083.jpg
Opublikowano

OMG NIE OTO MI CHODZI JA PODCZAS SCIAGANIA PATCHA MIALEM ZA STARA WERSJE MOZILLI I TEZ NIE MOGLEM JEJ PROBRAC JUZ KMINI....?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...