Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem.

PsychO198

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, najczęściej gram na Hardcore LP, lecz ostatnio skusiłem się żeby wejść na tryp zabawy z bronią. Gdy wbiłem wyskoczył mi taki błąd (screen niżej) i teraz gdzie tylko nie wbiję to czasami to wyskakuje (sporadycznie co 3-4 gry). Nie wiecie co może być tego powodem?

34qppqg.png

0a720b9768a9a34c182d98b.png
Opublikowano

Witam.Też miałem ostatnio taki problem , i po pewnym czasie już to nie wyskakiwało.Na początku myślałem że mam coś z xboxem ,ale to jednak coś było u nich czyli z cod'em multi.Radzę się nie przejmować jeżeli wyskakuje rzadko . Po pewnym czasie to zniknie mogę zagwarantować . Pozdrawiam =))

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

to jest blad kiedy host posiada DLC pack czyli dodatkowe mapki wtedy nie zagracie z nim i musiscie zmienic lobby na takie by host nie mial dlc

Opublikowano

To jest po prostu błąd iż Host (użytkownik) na którym łączu jest posiada DLC Pack i wyrzuca użytkowników którzy tego nie posiadają. Tak samo jak nie da się pograć na Prywatnym meczu. Także nie trzeba się bać ;]

76561198045187399.png

dcfb0fc10e588a4f880834d.png

Opublikowano

zaid, to nic nie da. To jest tylko przez DLC Pack, mi wyskakuje to też co jakiś raz. Jeżeli to ci co rundę wyskakuje wyjdź z gry i wejdź ponownie.

76561198045187399.png

dcfb0fc10e588a4f880834d.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...