Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Bonusswitcher by Padmak

mich2633

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem z bonusswitcher,nie mogę włączyc tego hacka bo wyświeta mi się microsoft visual+++ runtime libray This application has requested the Runtime to terminate it in an unusualy way. Pleas contact the application's support team for more information i potem metek mi sie wyłącza.Pomóżcie

Opublikowano

Uzyj innego

www.mpcforum.pl/topic/646679-problembonusswitcher-by-padmak-152/

Mozliwe ze ten nie bedzie dzialal co masz teraz. Tu podalem parenascie ktore beda dzialac

76561198093573641.png

Opublikowano

Ok działą ale mam kolejny problem jak chce zmienic szybkosc bonow bo normalnie jest ustawione 0.7 jak zmieniam na 0.1 i mam 200 zmian bonó to mi nie zmienia po koleji że 1 2 3 tylko ze co pare np 13 17 i jak ie pokaze ze bon juz wlecial do itema to nie ma tych bonow co chciałem mieć.Można coś zrobić żeby bylo szybciej ale po kolei zmieniał bony?Pomóżcie

Opublikowano

Ok działą ale mam kolejny problem jak chce zmienic szybkosc bonow bo normalnie jest ustawione 0.7 jak zmieniam na 0.1 i mam 200 zmian bonó to mi nie zmienia po koleji że 1 2 3 tylko ze co pare np 13 17 i jak ie pokaze ze bon juz wlecial do itema to nie ma tych bonow co chciałem mieć.Można coś zrobić żeby bylo szybciej ale po kolei zmieniał bony?Pomóżcie

Zmieniaj tylko z predkoscia 0.7 bo to jest najlepsza. Jezeli ustawisz na 0.1 to on w 1 sekunde zmienia 10 razy bony w itemie. To jest za szybko bo przez to moze ci ominac tn twoj bonus ktory chcesz. Predkosc 0.6 albo 0.7 jest optymalna i radze ci z taka zmieniac bony.

76561198093573641.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...