Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Ma ktos bukkita 1.6.6? POMOCY!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, ma ktos moze jeszcze starą wersje bukkita, pod minecrafta 1.6.6 ? Jak ma, to jak by mi mogl podac link gdzie mozna ja pobrac? :P albo wyslac na emaila [email protected] . Bardzo prosze, a jakby ten "ktoś" mial jeszcze pluginy... To tez bym prosil:P Pozdrawiam i z góry dziękuje!

PS: Dalo by się uzywac pluginow tych nowych, na stara wersje bukkita?

Opublikowano

no pisalem z adminami mineserv.eu i oni nie maja maszyny bukkita 1.6.6, najstarsza jaka maja to 1.8. Wiec masz jakis hosting na ktorym takowa maszyne maja?

Opublikowano

jak robie hamachi lub ip internetu to mam jakis glupi blad z portami. mam go od kilkunastu miesiecy, przeznaczylem naprawde wiele czasu aby to naprawic, szukalem w internecie i lipa. A jak zrobilem kiedys serwer na ostingu, moglem wbijac i nie mialem tego problemu. No i zapomnialem dodac, ze na tym hoscie mozna kupic 1.6.6, ale to dodatkowe koszty, nie wiem dokladnie ile. ale jak nie znajde innego, to bede musial zaplacic im za ten silnik bukkita 1.6.6.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...