Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery prywatne

porywacz^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiec tak probowalem zagrac na 4vendetta i tym eurobattlenet no ale bez powodzenia i nie dajcie sie nabrac na te pierdoly typu zeby sie logowac 100x bo owszem raz sie uda na te 100x i stworzymy postac... fajnie ale niestety tak czy siak dalej kiedy chcesz wejsc do gry niestety ale jest to nieosiagalne u chyba 99% osob na forum obu serwerow jest tylko placz i bledy i twierdzenie ze to fake.Wiec jesli ktos nie jest pewny swojego szczescia ktorego ja ani moi znajomi nie mieli prosze probowac sie laczyc i tracic czas na pobieranie client'ow.Ablo sluchajcie dalej idotow ktorzy pisza ze sie zalogowali i stworzyli postac.. ^^ Pozdrawiam.

@mysle ze warto poczekac na cos bardziej konkretnego a teamt napisalem poniewaz nikt nie naswietla sprawy i pisza ze trzeba sie laczyc albo zle sie cos zrobilo... ale bez przesady tam nie bardzo jest co zle zrobic :D

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

To nie są idioci bo połączyć i wybrać postać się da na 4vendetta i niestety na tym koniec.

Opublikowano

Witam wiec tak probowalem zagrac na 4vendetta i tym eurobattlenet no ale bez powodzenia i nie dajcie sie nabrac na te pierdoly typu zeby sie logowac 100x bo owszem raz sie uda na te 100x i stworzymy postac... fajnie ale niestety tak czy siak dalej kiedy chcesz wejsc do gry niestety ale jest to nieosiagalne u chyba 99% osob na forum obu serwerow jest tylko placz i bledy i twierdzenie ze to fake.Wiec jesli ktos nie jest pewny swojego szczescia ktorego ja ani moi znajomi nie mieli prosze probowac sie laczyc i tracic czas na pobieranie client'ow.Ablo sluchajcie dalej idotow ktorzy pisza ze sie zalogowali i stworzyli postac.. ^^ Pozdrawiam.

@mysle ze warto poczekac na cos bardziej konkretnego a teamt napisalem poniewaz nikt nie naswietla sprawy i pisza ze trzeba sie laczyc albo zle sie cos zrobilo... ale bez przesady tam nie bardzo jest co zle zrobic :D

Hej kolego, kto tu jest idiotą to nie będę pisał. Ludzie przynajmniej próbują. Nieliczni nawet nie płaczą, są cierpliwi. Nie mam słów na takich gości jak Ty. Tylko robisz spam, off-top itp. Najlepiej oczerniać tych, którzy starają się pomóć. Nic do tematu nie wnosisz. Idź pożalić się swoim kolegom, a nie robisz durne tematy na forum. Pozdrawiam

2007932960.png

Ktokolwiek twierdzi, że Słońce daje szczęście, ten nigdy nie tańczył w deszczu.

Opublikowano

kup oryginalną grę to nie będziesz miał problemów, ten sposób działa na 100%

Opublikowano

Hej kolego, kto tu jest idiotą to nie będę pisał. Ludzie przynajmniej próbują. Nieliczni nawet nie płaczą, są cierpliwi. Nie mam słów na takich gości jak Ty. Tylko robisz spam, off-top itp. Najlepiej oczerniać tych, którzy starają się pomóć. Nic do tematu nie wnosisz. Idź pożalić się swoim kolegom, a nie robisz durne tematy na forum. Pozdrawiam

Czytalem kilka twoich postow przed napisaniem tego tematu i z czego zaowazylem Ty tez nie grales tylko stworzyles postac wiec fakt jestes idiota. Identyko jak post nizej.

Pozdrawiam normalnych na umysle.

To nie są idioci bo połączyć i wybrać postać się da na 4vendetta i niestety na tym koniec.

Chyba wlasnie o tym pisze ?.

Pozatym kazdy ma prawo wiedziec ze wiekszosci to nie dziala i osobiscie nie widzialem zeby sie ktos chwail ze gra identyko na forach dodatkowo te liczniki raczej nie dzialaja najlepiej na tych serwerach.Kiedy czytam takie wypowiedzi jak wasze wydaje mi sie ze jestescie jednymi z tych ktorzy byli za acta.

Opublikowano

Czytalem kilka twoich postow przed napisaniem tego tematu i z czego zaowazylem Ty tez nie grales tylko stworzyles postac wiec fakt jestes idiota. Identyko jak post nizej.

Pozatym kazdy ma prawo wiedziec ze wiekszosci to nie dziala i osobiscie nie widzialem zeby sie ktos chwail ze gra identyko na forach dodatkowo te liczniki raczej nie dzialaja najlepiej na tych serwerach.Kiedy czytam takie wypowiedzi jak wasze wydaje mi sie ze jestescie jednymi z tych ktorzy byli za acta.

Nie zapewniałem ludzi, że mogą się połączyć ! Ja dwa razy się zalogowałem i grałem, ale stwierdziłem, że to nie ma sensu gdyż nie działa pierwszy quest. I serio masz nierówno pod sufitem pisząc takie bzdety. Nie mogłeś się połączyć to nie, TRUDNO, tylko po cholere nowe tematy ? ŻENUA !

2007932960.png

Ktokolwiek twierdzi, że Słońce daje szczęście, ten nigdy nie tańczył w deszczu.

Opublikowano

już błędów wypominać nie będę bo są na poziomie podstawówki , ale widzę tutaj zdesperowaną osobę którą dupa boli że komuś coś tam może działać a mi nie

dlatego napisze o tym na forum , nawet jeśli kłamią że im działa to jaki jest kurwa sens pisania na forum o tym że oni kłamią ?

ogarnij się bo ten temat i to co piszesz jest poniżej poziomu i jeśli masz mi jakoś tępo odpowiedzieć to lepiej nie pisz

jak dla mnie nie potrzebny spam i dyskusją nie mająca sensu ....

NJxbd4x.png

Opublikowano

już błędów wypominać nie będę bo są na poziomie podstawówki , ale widzę tutaj zdesperowaną osobę którą dupa boli że komuś coś tam może działać a mi nie

dlatego napisze o tym na forum , nawet jeśli kłamią że im działa to jaki jest kurwa sens pisania na forum o tym że oni kłamią ?

ogarnij się bo ten temat i to co piszesz jest poniżej poziomu i jeśli masz mi jakoś tępo odpowiedzieć to lepiej nie pisz

jak dla mnie nie potrzebny spam i dyskusją nie mająca sensu ....

Mam gdzies co o tym sadzisz i jak to odbierasz ale szczerze mowiac klade chuja na diablo bo zaden fan serii ze mnie ale tak czy inaczej to nie znaczy ze mozna robic ludzi w butelke i wesolo pisac ze kazdemu dzialaja tak owe serwery a nacisk na to ze sa niestabilne jest 0.Wiec pierdoli mnie to co myslisz o moim stylu pisania bo mam prawo pisac jak mi sie podoba wiec. A swoja droga jesli ktos mi pisze w dziale serwerow prywatnych zebym sobie kupil pelna wersje to niech mi obciagnie chyba ze jest pierdolonym medium i wie co mam w domu.A moze jest idiota jak post wyzej i nie rozumie tego ze temat jest skierowany do osob ktore nie maja internetu 100mb i przychodzi takie zdziwko ze ooo nie dziala :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...