Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheatowanie

mamcieee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do użytkowników teog forum.. po co wy wgl hakujecie? albo gracie na gpsach.. sprawa wam to radość? jesteście z siebie zadowoleni i dowartośćiowani ze potrafice zabić widząc przez sciane goscia? a pozniej kłamiecie w zywe oczy jak ktos napisze wam ze macie gpsa.. to piszecie nie nie nie i wyzwyac ze ktos grac nie umie.. Dużo z was ma sygnaturki na forum wystarczy wejsc na roma i kazdy gra na Chamsie czy to czyms innym. PO CO WAM TO?

# rozumiem twoją złość jednak temat nie na miejscu | Grasu

Opublikowano

Po pierwsze.

Takie rzeczy to nie na tym forum.

A po drugie to każdego indywidualna sprawa czy ma rozwój psychiczny mrówki czy inteligentnego człowieka.

Niektórzy są genetycznie i psychicznie zdeformowani.

Nic nie poradzisz. Więc pisanie na forum o cheatach żeby nie cheatować to już jest hipokryzja.

Opublikowano

Ja poprostu zapytałem po co ludzie to robią :D czyli wychodzi ze są tak zniszczeni psychnicznie przez otaczający nas świat ze musza sie dowartościowywać w grze że są w czyms lepsi ;)

Opublikowano

Prawda jest taka że Nexon nic nie zmieni... To nie była wina G1 że było cheatów od zajebania, to wina popierdolonej mentalności graczy taka jest PRAWDA! Gdyby Warrock Inter. posiadał takie zabezpieczenia jak WR KR to wątpie aby w tej grze znalazły się 10 latki, które czekają na wymażoną nową wersję swojego ukochanego sirosixa... Zmiana dystrybutora nic wam nie pomoże, póki nie zmieni się wasza popierdolona mentalnośc. Tyle miałem do powiedzenia...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...