Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Wyprzedaż aut z T3

reelate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak pewnie zauważyliście większość samochodów z klasy 3 jest w bardzo fajnych wyprzedażach. Pytanie moje do was jest takie co wybrać. Myślę nad Mustangiem RTR-xem , a Mclarenem MP4-12C. Znajomy mi własnie wspominał o tym drugim samochodzie , że przy dobrych częściach daje sobie rade z RTR-xem , ale jak z resztą aut. Obecnie jeżdżę Lambo 640 (Łowca Diamentów). Jeśli ktoś jest obeznany trochę , zależy mi na opisaniu po krótka ( po myślnikach) większość polecanych aut.

NP: .....<samochód>

- Okropna skrętność

-Duży vmax.

Opublikowano

Mclaren mp4

- zajebiste przyspieszenie

-duży v-max

-bdb prowadzenie

BMW M3 GTS

-bdb przyspieszenie

-duży v-max

- bdb prowadzenie

Wybierz coś z tej dwójki, RTR-X troche ciężko się go prowadzi chociaż po ogarnięciu jest nie do pokonania :)

Opublikowano

Ja ze swojej strony jak zawsze lotus evora :D Skręt poezja, v-max też bardzo dobry, jeżeli trafisz sobie na idealny start, wszyscy zostają w tyle :)

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Ja mam RTR-X przerobionego prawie na maksa, i na profesjonalnych częściach prowadzi się bardzo łatwo, więc na to bym nie patrzył.

Wybieraj pomiędzy RTR-X, McLaren'em i Evorą.

Opublikowano

McLaren MP4

-duzy v-max,

-największe przyspieszenie w grze <3,

-nawet dobre sterowanie.

Lotus Evora

-b. duży v-max

-duże przyspieszenie,

-dobre sterowanie.

Rtx. Nie mam, nie wypowiadam się :x

te auta wymienione wyżej to naj auta w grze, no i jeszcze lambo, ale juz je masz

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

mc laren mp4

-wybuchowy start

-v-max

-bdb sterowanie

myślę że jak go ztuningujesz tak jak masz lambo to będziesz miał nowy samochód na trasy a lambo odstawisz na pościgi(bo na nich wymiata) ;)

Opublikowano

aktualnie mam bmw m3 parametry jej z częsciami to : 678/662/629 i porsche 959 o paramterach 688/672/632 z czesciami

Czy jest sens kupna mclarena mp4 ? czy nie będzie roznicy ? czy ten mclaren co jestw promocji on ma juz jakies czesci ? czy mozna jeszcze lepsze wsadzic ?

Co mysliscie o mercedesie ten co jest na wyprzedazy za 3600 ? styl gleam ? jak on sie ma do moich aut i do mc larena mp4

Opublikowano

Tego Mercedesa nie kupuj, bo to dość słaby wóz, McLaren jest nieporównywalnie lepszy.

McLaren'a warto kupić, bo jest to jeden z najszybszych wozów w grze, szczególnie przyśpieszenie ma super.

Jak kupisz McLarena to będziesz mógł do niego wsadzić lepsze części.

Opublikowano

aktualnie mam bmw m3 parametry jej z częsciami to : 678/662/629 i porsche 959 o paramterach 688/672/632 z czesciami

Czy jest sens kupna mclarena mp4 ? czy nie będzie roznicy ? czy ten mclaren co jestw promocji on ma juz jakies czesci ? czy mozna jeszcze lepsze wsadzic ?

Co mysliscie o mercedesie ten co jest na wyprzedazy za 3600 ? styl gleam ? jak on sie ma do moich aut i do mc larena mp4

Mercedes to typowy czolg nie da sie nim "jezdzic" praktycznie, ciezko do prowadzenia slaba zwrotnosc przyspieszenie ogolnie nie polecam :)

xfz40l.jpg

Opublikowano

Mercedesem nie da sie jejdzić? Pierwsze słysze. Części które dostałem, wpakowałem do niego, i pod wzgledem vmaxa jest lepszy od Murcialego LH. przyspieszenie tez ma lepsze ( ok. 2,4 sek ) do 100, Tylko prowadzenie gorsze. Trzeba wyczuć ten samochód z prowadzeniem. Wtedy jest świetny. Sam go mam, i polecam.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Trudna decyzja.. Lotus Evorka czy Mclaren MP4. Z tego co wyczytałem skrętność jest dobra , osiągi jak mówicie świetnie , także chyba na niego się zdecyduje. Dzięki za wszystkie rady ; ). Ciekawi mnie tylko czy ma ten charakterystyczny zryw na starcie.

Opublikowano

Musisz sie już sam o tym przekonać :) Jak koledzy wyżej mówili, evorka jest b. dobrym samochodem pod kazdym względem, natomiast MP4 ma najlepsze przyspieszenie. Wybór należy do ciebie, osobiście polecam Lotusa.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

MP4 najlepsze przyśpieszenie? Ciekawe.

Nie wiem, jak się jeździ MP4. Wiem tylko to, że żaden MP4 nie wyprzedził mnie na prostej(Mam rtr-x).

Nowicjusz
Opublikowano

evora jest bardzo dobra, ale nikt nie raczył dopisać, że jest tez lekka i łatwo jest spychana przez innych. Dlatego ja z tych 2 wole mclarena

Opublikowano

evora jest bardzo dobra, ale nikt nie raczył dopisać, że jest tez lekka i łatwo jest spychana przez innych. Dlatego ja z tych 2 wole mclarena

Jeżeli umie się dobrze prowadzić, nikt nas nie będzie spychał tym autkiem, bo wszyscy bedą z tyłu :)

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Wybrałem Mclarena i powiem szczerze , ze się nie zawiodłem. Czuć to przyśpieszenie nawet przy średniawych jeszcze częściach , które póki co posiadam. Bałem się skretności tego auta , ale tu też duzy + , bo da się je opanować i to całkiem łatwo. Na starcie nitro robi swoje i przedziera się ładnie do przodu. Jeśli jest taka konieczność to temat mozna zamykać , chyba ze ktoś chce coś od siebie dodać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...