Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] T-28 i inne czołgi w których zostanie zmieniony model uszkodzeń w patch'u 7.4

Azrative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawi mnie jak zostanie zmieniony model uszkodzeń na pojazdach wymienionych w changelog'u najnowszego patch'a od komunistów z Wargaming.net. Najbardziej interesuje mnie czołguś podany w tytule tematu. Czy ktoś może mi wytłumaczyć zmiany w owych modelach uszkodzeń? Może jakieś domysły? ^^

Opublikowano

imo będą to zmiany w modelach uszkodzeń modułów. Czyli np. przesunięcie punktu odpowiadającego za uszkodzenie silnika z tyłu na przód pojazdu itp. Nie sądzę żeby te zmiany były bardzo odczuwalne na t28 o ile w ogóle je zauważysz. Bardziej uderzą one w czołgi "wymasterowane" czyli takie które dana osoba zna od podszewki, zna słabe punkty i używa swojej wiedzy w ESL i CW.

Opublikowano

Domyślałem się że chodzi o słabe punkty i moduły ale miałem cichą nadzieje na poprawienie pola siłowego czy zmianę wartości pancerza... Ja dopiero mam 3 czołgi. Każdy z IV tieru a jednym z nich jest T-28. Mam głupie przyzwyczajenie że na czwartych tierach maksuje załogę więc i długo na nich siedze. Dlatego pytałem o zmiany T-28 który imho zawsze wydawał mi się super papierowy jak na czołg przełamania...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...