Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Operacja Brytan.

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy nius dotyczący operacji w ME3 multi !

W ten weekend czeka nas Operacja Brytan !

Zadaniami jakie nas czekają są.

Pakiety Zwycięstwa otrzymają wszyscy, jeśli w ciągu trwania operacji przeniesiemy pakunki między falami 3, 6 a 10 do punktu ewakuacji. Ich liczba to 100.000 razy !

Pakiety Odznaczenia otrzymają ci natomiast, jeśli będą ostatnimi z żyjących w czasie ewakuacji na srebrze i tu tkwi haczyk, bo musi to być postać z dodatku Rebelia. Czyli muszą to być.

Inżynier / Szpieg Quarianin Mężczyzna.

Żołnierz / Strażnik Vorch.

Adept / Szturmowiec Ex Cerberus.

Operacja rozpoczyna się w sobotnią noc o godzinie 3:00 czasu Polskiego, a kończy o 13:00 Poniedziałek czasu Polskiego.

Pakiety teraz powinny zostać przydzielone bez problemów w południe czasu Amerykańskiego w Wtorek.

Jakieś pytania ?

Opublikowano

Heh, żeby załatwić to drugie zadanko trzeba by rozegrać cztery meczyki z kumplami, i za każdym razem kto inny musiałby przeżyć srebro :D Ciężko sprawić, by z obcymi graczami taka sytuacja się zdarzyła, no ale różnie bywa. Fajnie, że kolejna operacja <3

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Nie.

Wystarczy że ty jako jedyny członek oddziału jeśli masz Ex Cerberusa, Vorcha lub Quarianina przeżyjesz ewakuację, i jak to podkreślił Chris Prestley, nie musisz być w strefie ewakuacji.

A z racji tego że srebro to banał jest, zwłaszcza przeciwko Cerberusowi. To myślę że pakiety odznaczenia będą łatwe do zdobycia.

Opublikowano

Banał, jak masz ogar drużyne :) Ja przed chwilą żniwiarzy na srebrze przewaliłem mając prawie 70k pkt po 10 fali, bo kolesie ode mnie nie umieli używać wyrzutni pocisków ani leczyć swoich ;x Ale faktycznie, źle zrozumiałem zadanie. Czyli wystarczy przeżyć mając jedną z nowych postaci i już załatwione, tak? Idę grać!

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

OPERACJA ZAKOŃCZONA SUKCESEM !

Paczki zwycięstwa są już u nas dostępne, ale znając życie... Paczki odznaczenia dostaniemy dwie godziny później jak ostatnio.

Gratulacje dla wszystkich stąd, co brali udział, i stay tuned do kolejnej operacji. ;)

A ja się tylko pochwalę, że odblokowałem nowy rodzaj kolorów dla vorcha strażnika, oraz N7 krzyżowca. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...