Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polec Komus Gre ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Wszystkim ;] Moze polecicie nam jakies gry na PC XBOX 360 PS3 itp

Moze ja zaczne Polecam gre Ultimate FIghting UFC 2009 Undisputed XBOX360 swietna grafika i efekty.

Druga grą ktora polecam jest Assassin's Creed jest swietna gra choc troszke stara ;] Naprawde polecam oplaca sie pograc jest to ciekawa gra na PC i Xbox360 Polecam granie na Xboxie poniewaz lepsza grafika ;]]]]

Opublikowano

Ps3 grafika taka sama i jest mniej awaryjny ale nie chce sie spierać ja dla fanów wrestlingu polecam SvR 09 mnóstwo trybów walk itp. oraz władcę pierścienia conquesta choć się szybko nudzi no i oczywiście little big planet super choć wydaję się taka dla małolatów to jest super polecam :]

WhatShouldIDo.png

Opublikowano

Resident Evil 5, wyszedł 2 tydz temu w wersji PC, ofc musiałem to odrazu ściągać w polskiej wersji noi przeszedłem w weekend na poziomie hard ;] kozacka giera

2006-2010

Opublikowano

assasid creed jest w chuj nudna gierka ale tak na pc i xboxa polecam prototype zajebista giera ^^ i przed chwila pobralem far cry 2 instaluje po filmikach wydaje sie fajna ;P