Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL '' jak włączam resetuję się komputer ,,

Głupawka . ;3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey ;33.

A więc mój problem polega na -

Gdy włączam Metin2 PL 2011 włącza się ładuję się laucher '' czy co to jest *.* ,, i nagle jak już się załaduje komputer się resetuje -.-.

Mam windows xp ;p

Opublikowano

wyczysc rejestr, zeskanuj komputer antywirusem(Jak sa wirusy to je usun), zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej.. ew. czysc troche kompa w srodku.

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Blokada Metina przez antywirus / zaporę (wyłącz je) lub przepełniony dysk, na którym masz zainstalowanego Metina (oczyść go) lub wirusy.

To ostatnie jest najbardziej prawdopodobne, gdyż normalnie nie może wyłączyć się sam komputer.

Najpierw przeskanuj cały komputer, myślę że wtedy znajdzie coś w folderze z metinem.

Jeżeli nic to pobierz od nowa najnowszego clienta z oficjalnej strony...

Opublikowano

Przeskanuj komputer i usun zagrozone pliki. Wylacz komputer wylacz antywirusa i wlacz gre.

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Opublikowano

Przeskanuj komputer i usun zagrozone pliki. Wylacz komputer wylacz antywirusa i wlacz gre.

jak ma wira i wyłączy antiwursa to wiesz -.-

@top

przeskanuj kompa na pewno masz wira lub komp się przegrzewa ,ale wątpię

Opublikowano

Tak dużo nie masz tych błędów ja ich miałem ponad 2.5k :D . Ale mi sie wydaje że to nie wina tych błędów ale tego że nie masz zainstalowanego SP3

P.S Uważaj przy instalowaniu , gdy sie nie powiedzie to poczekaj na uninstall JA BYŁEM ZBYT GŁUPI I ANULOWAŁEM , A POTEM BĘC FORMAT :D

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Pjerdolenie, przeczyść radiator od procka z kurzu na 99% to jest spowodowane przeganiem tego podzespołu . :D

A bios automatycznie jak wykryje za dużą temperature to resetuje PC żeby go ' ochłodzić '

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Weszłam w mój Komputer właściwości i mam już Dodatek Service Pack 2 -.-.

A jak pobrałam Service Pack 2 to jak próbuję zainstalowac to mam takie coś że aplikacja nie jest właściwoscią systemu windows .

Opublikowano

Miałem to sam duużo razy, nic innego tobie nie pomoże jak reinstalacja systemu.

System Tobie się zepsuł, mi najczęściej psuł się jak ściągałem Hacki do gier

Dota 2 > Lol

Opublikowano

No mówię od samego początku żeby zrobic reinstall systemu to Nie o.O ..

Możecie coś jeszcze poradzic ; > Pozwalam waam ;d

A tak wql włączam metka wszystko ok i jak coś kliknę byle co na pulpicie to mi komputer resetuje -.-.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...