Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Molten czy Monster?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktory z tych dwoch serverow prywatnych wow z dodatkiem cataclysm jest "lepszy"??? Molten czy Monster?

Opublikowano

Zdecydowanie Molten. Działą o wiele więcej rzeczy niż na monsterku oraz częściej je naprawiają.

Zapraszam na Neltharon alliance.

Opublikowano

Ja bym się zastanawiał. Na molten wow jest ogromna komercja, zresztą jak populacja. Nie wiem jak jest teraz ale co jakiś czas kiedyś wchodzie na moltena to poprawki szły jak krew z nosa może się od tej pory coś zmieniło.

56ffb46a1706011b.jpg
Opublikowano

Chyba mówisz o monsterze.

Co 2-3 tygodnie administracja moltena naprawia tyle, ile monsterek przez kilka miesięcy. Chyba nie jest tajemnicą, że molten ma znacznie więcej developerów i dodatkowo im płaci za naprawianie rzeczy.

Grałem na monsterze, przeniosłem się na moltena i jestem zadowolony.

Wystarczy popatrzeć, ile rzeczy zostało naprawionych na monsterze, a ile na moltenie.

Opublikowano

Wiesz... ja tego nie kwestiunuje grałem dość dawno, głównie skończyła się tam moja przygoda przez wszelkie dotacje i major bugi.

56ffb46a1706011b.jpg
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...