Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Kamikadze

wojas9444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam peta lvl 2 65 tys pd i kamikadze lvl 1 i jak gralem kiedys z kolega ob nial peta 6 lvl i kamikadze to klkal kamikadze i co chwile go używał a ja muszę czekać 2 minuty.. I oto moje pytanie czy to ograniczenie czasowe zniknie wraz z lvl kamikadze czy peta czy to jakieś nowe wprowadzenie ?

Opublikowano

zmniejsza się wraz z lvlem. Premka też zmniejsza oczekiwanie o ile dobrze pamiętam

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

kamikadze 1 - czekasz 2 minuty

kamikadze 2 - czekasz ok. minuty

kamikadze 3 - puszczasz odrazu

level peta nie ma nic z tym wspólnego :)

Opublikowano

kamikadze 1 czekasz 2 minuty okolo

kamikadze 2 czekasz 40 sekund

kamikadze 3 czekasz 20-25 sekund :)

wczesniej mozna bylo kamikadze puszczac co chwile ale wprowadzili zmmiane na "schladzanie modulu kamikadze" od dawna to juz jest :)

18939be003303a1095db2b3f0c8991fb.png

Opublikowano

kamikadze 1 czekasz 2 minuty okolo

kamikadze 2 czekasz 40 sekund

kamikadze 3 czekasz 20-25 sekund :)

wczesniej mozna bylo kamikadze puszczac co chwile ale wprowadzili zmmiane na "schladzanie modulu kamikadze" od dawna to juz jest :)

ale dlaczego nie moge kupić 2 lvla kamikadze? mam tam przy kupnie 1 2 3 ale 2 i 3 sa na szaro i nie da się ich kliknąć :(
Opublikowano

ale dlaczego nie moge kupić 2 lvla kamikadze? mam tam przy kupnie 1 2 3 ale 2 i 3 sa na szaro i nie da się ich kliknąć :(

Za mały level peta.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Nie opłaca się kupować innego niż kamikaze 3.

Czas skraca się wraz z levelem mechanizmu.

Wyższe poziomy kamikaze są dostępne dopiero po osiągnięciu przez peta wyższego lvla [3 od 8lvla]

Opublikowano

Za mały lvl pet'a

kamikadze 1 = 1 lvl peta

kamikadze 2 = 4 lvl peta

kamikadze 3 = 8 lvl peta

Kumasz?:P

WojakPL

Opublikowano

Nie odpalasz juz ciagle poniewaz jest schladzanie. Kamikadze 3 jest tylko oplacalne i jest na 8 lvl peta.

sygnaturaio.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...