Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Najbardziej denerwująca postać w lol'u

Manz3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako, że chyba nie było takiego tematu założyłem ten. Chciałbym usłyszeć wasze opinie.

Najbardziej denerwująca postać:

według mnie

Teemo - jeżeli w 5 minucie nie ma stat 0/4/0 gra nie ma sensu. Jebane grzybki są w dowolnym miejscu. A dodam iż nie jest fajnie jak z 200 hp wbiegnie się w 2 muchomory.

Do tego trutka, dobrze zdudowany teemo pod ap, potrafi zaliczyć killa nie tracąc hp. Do tego nie da się uciec, bo i tak wyruszając z 200 hp w stronę bazy padasz przez posion.

Opublikowano

Wg mnie zdecydowanie trynda i shaco

Witam. Jako, że chyba nie było takiego tematu założyłem ten. Chciałbym usłyszeć wasze opinie.

Najbardziej denerwująca postać:

według mnie

Teemo - jeżeli w 5 minucie nie ma stat 0/4/0 gra nie ma sensu. Jebane grzybki są w dowolnym miejscu. A dodam iż nie jest fajnie jak z 200 hp wbiegnie się w 2 muchomory.

Do tego trutka, dobrze zdudowany teemo pod ap, potrafi zaliczyć killa nie tracąc hp. Do tego nie da się uciec, bo i tak wyruszając z 200 hp w stronę bazy padasz przez posion.

teemo nie jest wcale taki mocny jedynie co wkurwia to grzybki a pod full ap go sie nie oplaca robic i jezeli dostanie stuna pada... co innego z trynda i innymi trolami

Opublikowano

Mnie najbardziej denerwuje Blitzcrank jego skillshot (łapa) jest strasznie denerwujące a w właściwych rękach śmiertelny skill.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Wg mnie zdecydowanie trynda i shaco

teemo nie jest wcale taki mocny jedynie co wkurwia to grzybki a pod full ap go sie nie oplaca robic i jezeli dostanie stuna pada... co innego z trynda i innymi trolami

Hehe, ja pamiętam jak z 10+ grzybów położyłem koło towera, nagle miałem dc i potem wbijam do gry patrze a ty 4 kille ;D

@topic

Najbardziej denerwuje mnie Blitzcrank, tak jak @up powiedział ta jego łapa jest popier*lona, nie raz miałem nie miłą z nim sytuację...

Opublikowano

@2x up.

15 minut temu grałem na veigara, Byłem teemo na midzie, a ten spierdalał gdy tylko wchodziłem na line. Na koniec gry miał wynik 0/23/1 xD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...