Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]AUto T3

TheDominik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli wybierasz wygląd zamiast osiągów to polecam Mclaren MP-4 - Fajnie wygląda i ma b. dobre przyspieszenie. Ogólnie fajne autko. Prosze też niczego sobie , ogólnie jedne z lepszych w tych klasie. Wybór nalezy do ciebie - jeżeli kierujesz sie wyglądem, tak jak napisałeś - bierz co ci wpadnie w oko :)

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

evora mi sie nie podoba wizualnie

To jeżeli szukasz samochodu, które ma Ci się podobać bez sensu jest zakładać temat na forum, bo nikt nie wie co Ci się podoba i decyzja należy tylko do Ciebie przeszukaj dilera samochodów, a nie zakładaj nowego tematu jeżeli patrysz na wizualke.
DARKVENOM22.png
Opublikowano

Jeżeli wybierasz wygląd zamiast osiągów to polecam Mclaren MP-4 - Fajnie wygląda i ma b. dobre przyspieszenie. Ogólnie fajne autko. Prosze też niczego sobie , ogólnie jedne z lepszych w tych klasie. Wybór nalezy do ciebie - jeżeli kierujesz sie wyglądem, tak jak napisałeś - bierz co ci wpadnie w oko :)

jak dla mnie to czołg ;D hmm cos innego nie musi być piękne, ale dobre
Opublikowano

jak dla mnie to czołg ;D hmm cos innego nie musi być piękne, ale dobre

Jeśli nie musi byc piękne to bierz evore - b dobry wóz. Myśle że lepiej miec lepsze osiągi ładne auto. Swoją drogą, zawsze mozna sie pobawic w naklejki, lakiernie itp. i dodać troche uroku do auta :)

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Jeśli nie musi byc piękne to bierz evore - b dobry wóz. Myśle że lepiej miec lepsze osiągi ładne auto. Swoją drogą, zawsze mozna sie pobawic w naklejki, lakiernie itp. i dodać troche uroku do auta :)

dobra wale to zagłosuje ślepy los moja 1 liczba czy 2?
Opublikowano

dobra wale to zagłosuje ślepy los moja 1 liczba czy 2?

Jeżeli mam wybiram to obstawiam drugą, napisz co wyszło :)

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Jeżeli mam wybiram to obstawiam drugą, napisz co wyszło :)

porsze ok do zamkniecia lotus był 1 propozycja ^^ a ty jak na ucieche mi 2 wcisłes xD jabyco to bede mial zazalenia do ciebie

nie no żartuje ok to zobaczymy te porsze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...