Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kim zagrać?

Z44

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Witam. Po dłuższej przerwie jako takiej chciałbym znowu zacząć grę na globalnym serwerze lecz tu się rodzi moje pytanie: kim zagrać?

Kolega mi doradził iż dobry będzie summoner, lecz nie do końca jestem przekonany.

Jeżeli jednak polecacie summonera to proszę o napisanie czym on się różni od pozostałych.

A jeśli inna postać to dlaczego właśnie tą.

Nie potrafię w ogóle grać daggerem i proszę nie polecajcie mi tej profesji bo kompletnie nie ogarniam jej.

Ogólnie chodzi mi o postać z którą się dobrze i szybko expi. I jak można to też taka w miarę dobra w pvp.

P.S. Jako tako miałem doświadczenie z SH ale nie chce grać tą postaciom co kolega.

Budowniczy
Opublikowano

Zastanawiam się nad Warlockiem i Phantom Summonerem. Kogo byście polecili dla osoby grającej 1 raz summonerem?

Budowniczy
Opublikowano

Link do globala.

http://www.lineage2.com/en/

Tak ciężko wpisać Lineage2 w google i kliknąć 1 link?

@topic pomoże ktoś z moim problemem? Dostanę Warlocka od kolegi ale chciałbym zrobić też sobie własną postać którą powoli będę ogarniać. Może jeszcze raz napiszę o co mi chodzi w postaci:

chcę w miarę szybko expić, być przydatny w party (szybko je znajdywać) i w miarę dobry na pvp i siege.

Opublikowano

Gram w lineage i polecam Warlocka :). Dlaczego? Miło i przyjemnie się nim gra. Niezbyt umiem opisać zalety klasy, ponieważ nie gram długo w L2, ale polecam Warlocka.

Budowniczy
Opublikowano

Dzięki za pomoc Hatu?! będę grał też Warlock'iem bo dostaje od kolegi 72lvl. Ale chciałbym też zrobić swoją postać i właśnie się zastanawiam czy zrobić sobie kolejnego summonera czy może inna postać. Chodzi mi ogólnie o szybki exp i mocne skille po 85lvl.

Budowniczy
Opublikowano

Ogólnie to chciałbym grać solo aż do 85lvl potem albo prędzej expić w party. Dlatego też szukam postaci co w miarę szybko expi solo lecz nie moze to być MAG ani Summoner bo te postacie już mam. Więc proszę o poradę :)

Opublikowano

Jak dla mnie najlepsza postać to czarny elf bo fajnie się tą postacią gra ;D

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

@up and 2xUP

japierdole...

mu chodzi o klase a nie rase...

jeżeli tak to tyrant, gladiator, destroyer na iss full buffie

jeżeli zdecydujesz sie na maga to spellhowler, sorcerer

:D

Budowniczy
Opublikowano

To znowu ja :)

Dalej nie wiem kim grać a kolega nie chce mi już doradzić. Rozmyślałem nad archerem ale nie wiem czy to jest naprawdę dobry pomysł.

Ogólnie to chciałbym w miarę szybko expić i być potem dobry w wszelkiego rodzaju pvp.

Fajnie jakby klasa miała widowiskowe skille.

Lecz z drugiej strony chciałbym też grać klasą jakich jest mało i w miarę szybko expić.

Wiem że moje wymagania co do klasy są bardzo trudne do zrealizowania ale myślę że komuś się uda :)

Proszę o doradzenie. Jestem na skraju załamania :)

P.S.1. Jeżeli można to proszę o podanie także jaka niższa klasa najbardziej się nadaje do późniejszego transferu na 4th klasę.

P.S.2. Mogę grać każdą klasą oprócz późniejszego Feoh Wizzard.

Budowniczy
Opublikowano

Zastanawiam się właśnie nad summonerami lecz nie wiem który z nich później będzie lepszym Wynn Summonerem.

Kolega powiedział że patrzy się tylko na staty przy wyborze klasy i trochę na wygląd.

Warlock ma najwięcej CON i MEN.

ES ma najwięcej WIT.

PS ma najwięcej INT.

Może mi ktoś powiedzieć który z nich najszybciej expi swoimi summonami? Albo po prostu doradzić którego z tej trójki wybrać? Z góry bardzo dziękuje bo wiem że dużo kłopotów niektórym narobiłem :)

P.S. Jakiego fightera polecacie jako drugą postać? Ale taki co szybko expi? (oprócz archerów i daggerów :))

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...