Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do moderatorów mpc forum

jezior_metinrzadzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Otóż posiadam swój prywatny serwer o nazwie Cedonia .

Zrobiłem u Was prezentację i mój temat został po pewnym czasie zamknięty .

I teraz pytanie , dlaczego ?

Inne serwery stoją po 3-4 miesiące i nikt ich nie zamyka ani nie wyrzuca do kosza a nasz serwer ma dopiero 2 tygodnie a temat jest już zamknięty .

Znam regulamin mpc forum i wiem, że takie tematy w których nie naruszam regulaminu nie mogą być zamykane .

Chcemy abyście otworzyli ten temat LINK http://www.mpcforum.pl/topic/629715-cedonia-pldedyk-start/page__pid__4635873__st__210#entry4635873

Czekamy na opinie graczy, sprawdzamy jak im idzie, co by zmienili, odjęli lub dodali .

Więc proszę łaskawie nie wchodzić nam w paradę i nie niszczyć nas w bezczelny sposób .

Dzieciaczki z iMetina po prosiły o zamknięcie ? Bo non stop nas ddosują tylko słabo im idzie .

Sądzę, że moja apelacja zostanie rozwiązana pozytywnie, a jeśli i ten post olejecie lub zignorujecie to odwołam się do jakiegoś administratora tego serwera .

92678407594501552148.png

Zapraszamy do wklejania loga na swoje sygnatury i reklamę serwera

www.gorgony.pl

Opublikowano

Temat jest otwarty, lecz możliwość pisania jest od 30postów w celu uniknięcia zakładania multi acc i celowego "hejtowania".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...