Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BAN. Czy na Pewno Słuszny ?

Dironixu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem. Otóż. Po dzisiejszym Update, zagrałem sobie jedną rundę. Po wczytaniu tej rundy nie mogłem sterować nic klikać i wgl. Postanowiłem zamknąć w procesach lola i następnie włączyć go jeszcze raz żeby wrócić do gry. Widziałem przed wyłączeniem gry,komunikat o afk ale nie mogłem nacisnąć "OK" i się poruszać. Na innych forach pisało że tak jest po patchach. Teraz dostałem bana na tydzień. Jak myślicie ? Mogę napisać do Riot Games żebym dostał Un-Bana ? według mnie jest nie słuszny,ponieważ nie miałem na celu wyjść z gry. :< Proszę o zdanie i gdzie mogę napisać taką prośbę. Pozdrawiam Dironixu :)

ZBIERAM ---

Opublikowano

Jak dla mnie powinieneś dostać ub. Jakby nie patrzeć to nie było z twojej winy. Możesz do nich napisać do supportu być może cię odbanują.

Opublikowano

Stary nie radzę na odpowiedz będziesz czekać 1-2 tygodnie że nie mogą Cie odbanować. Oni odbanowują bardzo rzadko.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Zepsułeś grę , ban słuszny.Jeżeli był defeat, to na pewno przez jednego afkera ,który musiał nadrabiać lvl ( jeżeli reconnectnąłeś )

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

popieram kavariku.

ja wyszedłem 4 razy kupując 2x mobility i bana nie mam ,więc trzeba kilka razy wyjść ,musiało Ci się zdarzyć wcześniej chociaż 2 razy.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Gra ci się zbugowała, nie twoja wina.

Powinieneś spokojnie dostać ub, możesz do nich napisać, że miałeś buga po najnowszym patchu.

Opublikowano

tylko za takier cos dostalby bana max na 1 dzien a nie na tydzien

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

1-2 tygodnie? Miałem sytuacje podobną , napisałem prośbę do supportu i po dniu otrzymałem wiadomość o tym że niestety nie mogą mnie odbanować.

Po prostu nie mogą robić tego , co nam się podoba . Bana nie dostałeś "niesłusznie" jednak bylo to opuszczenie gry . Może nie twoja wina , ale Riot nie może tego wiedzieć.

matys.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...