Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Demon Hunter.

Virqoal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o tym bandzie? Ja słucham ich już od roku . Tutaj macie 2 < moje > ulubione piosenki .

Mam ich ok 50 ale daje te które przesłuchuje całyczas. Grają MetalCore , ich teksty są chrześcijańskie czyli chrześcijański metal .

Miłego słuchania ;)

http://lysik7.wrzuta.pl/audio/7guMto56Vw0/demon_hunter_-_driving_nails
Rzecz biorąc wdg mnie najlepsza.

http://kolo0000.wrzuta.pl/audio/apjjLUwfmc2/demon_hunter_-_lead_us_home
W tej piosence dopiero na połowie jest zajebiście  więc przesłuchać całość 

Opublikowano

UWAGA! kolejny neosowy komentarz o.O

na poczatek mi nie przeszkadzaja satanistyczne piosenki, wizerunk idiabla czy cos, mi to pasuje to do metalu ale jakos... nie jestem satanista ale gdybym mial byc prawdziwym chrzescijanem (nie sluchac metalu, rocka) to... o.O czytalem kiedys o satanistycznych symbolach robionych dlonmi np. jesli zrobisz \m/ jestes satanista wyznajesz i czcisz diabla, ja lubie robic ten gest ale bez specjalnej czci, poprostu jak mi sie cos podoba to dlonie tak... same... :D

1. piosenka: troche nudnawa, maly kontrast jak dla mnie

2. piosenka: fajna gra ale jak mowilem nie lubie takiego darcia mordy ( skoro wiekszosc slucha dubstepu i wogole ze metal jest zly to jakim cudem w mam talent wygrala jakas wrzeszczymorda? nie ogladam od tad mam talen )

...ale sa gusta i gusciki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...