Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Konto

nammeles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po jakim czasie się usuwa konto z powodu nie logowania się( czy wogóle się usuwa?) poniewaz ostatnio przez pewien czas nie wchodzilem na konto tzn. jakies 2-3 miesiące moze i nawet wiecej , i gdy chcem wpisac login i haslo nie wchodzi , chodz wpisuje poprawne ( wyskakuje blad nie poprawne haslo) i gdy na stronie worda chcem odzyskac haslo poprzez email to z dostarczonej wiadomosci dostaje link do wpisania nowego hasla , a gdy wpisze nowe i zatwierdze pisze mi ze niepoprawny login WTF? Konto ma maly lvl lecz ma murcialago poszukiwacz skarbow i inne .Wczesniej mialem podobnie (jakis rok temu) usunelo mi sie konto z 20 lvl bo nie wchodzilem do gry , ale konto moge dodac do przyjaciol i mozna znalesc profil kierowcy moich poprzednich kont , wiec mam pytanie : Czy da sie jakos odzyskac konto/a , pisac do supportu ? Z gory dzieki za pomoce (leca like za kazda sensowna pomoc!!

883a4c6552b8d08bd8203d21788fd86dee4c2908.png

f85e60776e51e6e4dd19d8a111bbb648db2b4459.png

Opublikowano

Nie widzę innej możliwości niż napisanie do supportu, opisz swój problem i czekaj na odpowiedź.

Opublikowano

Naprawdę ciekawa sprawa. Jedynym wyjściem jest napisanie o tym do supportu i dokładne opisanie. Nic innego niewykombinujemy :/ @flinn

Ale faza, zgranie i to samo :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

A konta po jakim czasie usuwają przez nielogowanie się?

@edit

a i zapomniałem wczesniej dodać , ze na nowo zalozonej postaci dostałem samochod z klasy T3 na zawsze.Mialem do wybory Ford gt , lamborgini gallardo i jeszcze jakis , wiec wybralem forda . Dobry wybor czy zly ?

883a4c6552b8d08bd8203d21788fd86dee4c2908.png

f85e60776e51e6e4dd19d8a111bbb648db2b4459.png

Opublikowano

Nie, nie usuwają się.

Sam jestem w szoku, że dostaje sie tera za free auta t3 na perma... Ford gt? Zależy, gallardo troche lepsze

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ford GT wg mnie lepszy, mam gallardo lp540-4 i forda - z tych dwóch wybieram Forda. Jest lepszy pod kilkoma wzgledami - lambo ma oczywiscie lepsze prowadzenie, troszeczke, jak zwykle, lecz nadal stoje za Fordem.

Swoją drogą pierwsze słysze że dostaje się auta z T3 za free. Prezent zaraz po zajerestrowaniu się?

1325845644-U48159.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...