Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Survi-Frakcje [100slotów]-[McMMO]-[jobs]-[wl-off]-Latanie na smokach[non-premium]-WojnyFrakcji-Poziom-HARD

Elitarny96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam na serwer Dehzza MC i TS3.

Tworzymy tu świat totalnie na luzie w klimacie FANTASY.

Latamy tu na smokach, , levelujemy skille ( mcmmo )

Można przechodzić losowe questy zarabiając za nie kasę i exp.

Zakładanie frakcji jest za małą opłatą . (Czym więcj claimow tym więcej się płaci)

Kase zarabia się w kilka sposobów -/jobs ( max 3 prace ) 2-/quest 3-Zabijanie mobow

Mamy także informacyjną stronę www gdzie znajdziesz wszelkie komendy i opisy frakcji, czarów itd.Aby z nami pograć możesz wejść na Team Speak 3, przedstawić się, pogadać ...i grać

Trollom mówimy nie, spamerom i innym dzikusom także znajdziesz tu tylko ogarniętych graczy zawsze chętnych do pomocy.

• Sloty-100
  • Poziom-Hard
  • No Premium
  • Moby ? ON
  • Nether ON
  • PvP- ON
  • Biała lista -OFF

IP Serwa- 94.78.129.91

Adres TeamSpeak3-94.78.129.91

Serdecznie zapraszamy

Szukamy ogarnietych graczy

Prosimy o wejście na ts3

Narazie serwer jest nie dedykowany

Prosze o komentowanie

Kontakt gg - 42209376

Serdecznie zapraszam !

TO OFICIALNA PUBLIKACJA TEGO SERWA

Przed usuniecem prosze napisać na priva

Szukam ciekawego serwa Frakcje-Survi

Jeśli macie w planach zrobić zaisty serwer

survi-frakcje dajcie mi znać pomogę

np.Budowa,Publikacja

mca.png

Opublikowano

Fajny serwer

Polecam

Miła atmosfera,zwłaszcza na TS :)

Znajdziecie tu coś dla siebie napewno :)

Jest admin shop dzięku któremu będzie można sprzedaż nieużywane rzeczy ze skrzyni i przy okazji dorobić sobie:)

Realizm pozwala nam tutaj na bardzo wiele :)

Szczegółowe informację otrzymacie od admina na TS3 :) Pozdrawiam

Opublikowano

Witam jako admin i zapraszam na serwer, juz dziala, dzis do 1-2 w nocy pochodzi.

Od siebie dodam, że klimat jest mocno RPG, questy, skille, prace, aukcje, pociągi, latanie na smokach, czary itd ;)

Z zabezpieczeń jedynie claim frakcji więc albo dołącz do kogoś albo załóż sobie państwo. Claimy są drogie więc zbieranie kasy to podstawa. Najlepiej jobsami albo sprzedając różne rzeczy do admin city które jest na spawnie. Jesli jesteś nowy to ze spawna uciekaj bo czai się tam zawsze jakiś bandyta chętny przejąć towar przeznaczony do sprzedaży ;) Po 2 dniach grania dostaniesz rangę inną niż początkowy ŚWIEŻAK. Będziesz mógł wybrać między Łucznikiem, Rycerzem, Magiem, Bandytą, Farmerem ..a dla kobitek mamy Siostrę Miecza. Każda ranga ma inne zdolności dodatkowe.

Łucznik - kilka rodzajów dodatkowych strzał np wybuchające, piorunujące, trujące, teleportujące albo mega niszczący DOOMBRINGER.

Rycerz - ma super strzałę RAZOR, trujący miecz, używanie MOŹDZIEŻY i ARMAT.

Mag - ma dostęp do wszystkich kilkunastu czarów o przeróżnych efektach

Bandyta - trujący miecz i możliwość kradzenia z ekwipunków graczy jakby otwierał skrzynkę...;)

Farmer - automatyczne sadzenie nasion po zbiorze pszenicy

Siostra Miecza - to co Rycerz

Wbijać ,brać pracę i się rozwijać ! ;)

PS. Elitarny ,dzięki za najs reklamę

Opublikowano
:) Nowych prosze na ts3 :)

np.Budowa,Publikacja

mca.png

Opublikowano

Serdecznie polecam serwer jako gracz tego serwera po wejściu na serwer każdy mnie miło przywitał admin nei rozdaje itemów itd jeśli szukasz fajnego serwera to dobrze wtrafiłeś polecam nie ma żadnych hakerów itd

xmMfHrm.png
Opublikowano

Nie możliwe lagow nie ma admin banóje tylko ludzi co czitoją

np.Budowa,Publikacja

mca.png

Opublikowano

Nie polecam serwera. serwer totalne Dno Serwer nie Dedykowany. Lagi . a gdy powiedzialem ze mam lagi to H@ mnie zbanowal...

Pewnie to ty wchodziłeś nanick Admin Shop i myślales ze dostaniesz kase ... powiem tak :

Lagów nie ma

H@ nie dal nikomu bana za lagi

Zmień dillera

Opublikowano

Nie polecam serwera. serwer totalne Dno Serwer nie Dedykowany. Lagi . a gdy powiedzialem ze mam lagi to H@ mnie zbanowal...

Dostales bana bo smierdziales cwaniakiem z innego serwera robiacego antyreklame. Jesli gra 30 osob i nikomu nie laguje to znaczy ze cos z twoim kompem jest nie tak a nie z serwerem. Zastanow sie co piszesz.

Spamerom i cwaniakom mowimy NIE tak samo jak trollom.

Dla uczciwych graczy jest to wiadomosc taka, że przynajmniej jest porządek i grają sami ogarnięci i normalni ludzie.

Takim zawsze pomozemy i gwarantujemy gre na poziomie pelną humoru i wgl - tymbardziej jak na ts3 mozesz wbic ;)

POzdro!

Opublikowano

Koles po I wbiłeś na nick Admin Shop z myślą że opier**** z $$$ AdminShopa po II przeklinałeś po III nie gadać że lagi na serwie skoro wszystko normalnie było pewnie ci się chunki nie ładowały i tyle po IV to multikonto musiałeś mieć

To że niededykowany to nie znaczy że dno..ciągle na spawnie siedzisz i płaczesz a nie widziałeś ogólnie wnętrza,nie używałeś skili itd

Opublikowano

Za jakiś czas bedzie nowa reklama serwa ta do zamknięcia

Wbijać wbijać

np.Budowa,Publikacja

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...