Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić? ;)

Anseluti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanko. Mam 15 lat i chciałbym troszkę zarobić. Nie za mało ale też w chuj dużo nie musi być kasy.

Więc co polecacie? Mogę w realu coś robić, ewentualnie wypełniać jakieś ankiety, klikać w reklamy itp.

Tylko nie piszcie żebym coś zapierdolił i sprzedał <lol>

lolol

Opublikowano

Jest sezon letni czyli możesz iść gdzieś do sadu na truskawki, maliny itd. ewentualnie możesz roznosić ulotki :)

Opublikowano

Praca w polu, sady, tak jak mówi Gamuś. Jak masz znajomości, albo Twoi rodzice je maja to mogą Cię wcisnac na budowlankę (np wyrzucanie gruzu, itp), jak ja miałem w tamtym roku.

Opublikowano

Zapierdol coś i sprzedaj, nie no - żart :rolleyes: .

Idź do sąsiada i skoś trawnik za 5zł <3

Opublikowano

Polecil bym Ci 20dollars2surf ale to jest nie oplacalne. Jak mieszkasz gdzies na wiosce i jakis sasiad ma gospodarstwo rolne to u niego mozesz sie zatrudnic.

A co do trawnikow to troche malo sie cenicie :D Kumpel kosi u kolegi trawnik i 50zl dostaje.

Opublikowano

Ulotki , tylko wiadomo , nikt Cie w tym wieku na umowę o zlecenie nie zatrudni , na czarno.

Zbieranie owoców , sprzedawanie gazet itp.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Rób skrypty php/java itp, ja mam 12 i po [xxx]zł/mc wyciągam :P

[xxx] - dobra zakryte bo ledwo napisałem i ludzie dobijaja.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

u nas <wałbrzych> najbardziej opłacalne jest chodzenie na budowy.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Ja w sobote w godzinę zarabiam 30-40zł :P

Robię zakupy :D

Gdy biorę z 300zł to płacę tylko banknotami :P

Gdy przychodzę do domu wyjmuje resztę banknotów i mówię że drobne za drogę :P

Ostatnio miałem 43zł :D Nikomu nie chce się podliczać mnie ze średnio 12 rachunków :D

Opublikowano

Granie w TeamFortress 2 :)

Kupujesz premium za 5euro i zdobywasz itemki (Niektóre itemki są warte np. 10 key'ów - 20euro [1key - 1.99euro])

Sprzedając itemki poprzez Steam trade możesz je sprzedawać za key'e, metal, gry lub za real money poprzez paypala.

Zarabiając tak przez miesiąc kupiłem sobie Terrarie (10euro) i Dead Space'a 2 (30euro) - Oczywiście na Steamie bo sprzedając i zarabiając kasę na paypalu jeszcze nie próbowałem :P

Więc zarabianie przez Steama lub trenowanie w grach i granie na eSportach np. ESL który jest w LoL'u, CS'ie, SC II etc.

Opublikowano

Ja mam ojca który w wolne dni prywatnie robi na budowie. Kiedyś w wakacje wziął mnie ze sobą do roboty, ja pomagałem mu trochę (mieszanie gipsu, tynkowanie) i w ok. 3-4 dni zarobiłem 200zł :) Więc jeśli masz w rodzinie kogoś pracującego nie koniecznie na budowie, to popytaj, czasem jest to bardziej opłacalne niż jakieś "roznoszenie ulotek".

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...