Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Permissions

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich chciałbym prosić was o pomoc z Permissions , po pierwsze niema kolorów nicków , po 2 jak dam sobie range na przykład HeadAdmin i wyjde i wejde do gry to nie moge wogole pisac ani nic niszczyc. Niewiem o co chodzi z ranga Gracz jest normalnie tylko z reszta jest tak jak wyzej napisalem , daje wam plik Permissions.yml i mam nadzieje ze ktos z was mi go poprawi jak mozecie zalaczam tez zdjecie pluginów jakie są na serwerze. Z góry dziękuje za pomoc jesli znajdzie się taka osoba która pomoże Pozdrawiam ArteCrew

Jesli zły dział proszę o przeniesienie.

permissions.rar

Pluginy które są na serwerze:

vd1g1l.jpg

b_560_95_1.png

Opublikowano

Problem 2 jest spowodowany VanishNoPacket gdy wbijesz to wpisz /vanish. Kurde nie wiem może wolno trybie przeczytałem to 10 razy i nie rozumiem o co chodzi z tym 1 problemem.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Czy wy nie wiecie, co to jest interpunkcja? Używajcie "." i ",", bo gówno rozumiem z tematu, a szkoda, bo chętnie bym ci pomógł.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Problem rozwiązany dzięki Joony91 wpisalem /vanish i zaczelo dzialac poprawnie a , problem z kolorami udało mi się rozwiązać samemu :) .

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...