Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Plugin MCmmo

metin21998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,Dziś pokaże wam plugin MCmmo na każda wersje Minecraft....

Dzieki temu pluginowi możemy:

- Naprawiać bronie,zbroje itp

- Zakładac party + własny czat party ( PARTY TO TAKIE COS JAK GILDIA Tylko bez możliwosci zakladania cuboidów)

- Ten plugin dodaje też statystyki które kiedy bedziemy kopac piasek bruk ziemie co tylko popadnie bedą wzrastać ale co one dają ..?? Dają to że czym lepsze statystyki tym szybciej bedziemy rozwalac piasek ziemie bruk itdp

:)

Teraz co i jak...

Aby naprawić bron trzeba

-miec blok żelaza ( kowadło )

- Odpowiednie materjały czyli naprzykład na drewniany kilof potrzebujemy desek na naprawe (ilosc desek wynosi od tego jak bardzo uszkodzony jest kilof...)

- Gdy juz mamy wszystko to bierzemy nasz kilof do reki lub cos innego i klikamy prawym lub lewym przyciskiem myszy na Blok zelaza..

;)

- Bron lub cos innego naprawiona jesli mielismy wszystkie odpowiednie surowce..

Teraz Jak założyć party :

wpisujemy /party [party name]

Party gotowa aby teraz kogos do niej zaprosic to wpisujemy

/invite [ player name]

Do niego przychodzi wiadomosc i on wpisuje /accept i jest w party...

Aby pisac na czacie party trzeba wpisac /p Klikamy Enter I znowu włączamy czat i piszemy na zielono czyli ze jest wlączony czat party.. aby go wyłączyc robimy to samo../p Klikamy Enter I znowu włączamy czat i piszemy normalnie

Inne Komendy pod komendą /mcc Aby zobaczyc swoje staty wpisujemy /mcstats

Mam Nadzieje ze pomogłem... Licze na Lika

;)

20utztj.jpg

Specjalista
Opublikowano

Popraw błędy ortograficzne. A co do tuta to mało w nim jest zawartych informacji.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Popraw błędy ortograficzne. A co do tuta to mało w nim jest zawartych informacji.

O co ci chodzi ? Mało info..?? Ja tu mówie do czego jest i jak zrobic niektóre czynnosci a nie jak zainstalować plugina itdp..

A po 3. Podałem wystarczająco informacji i po 4. Ortografi sie nie czepiaj bo nikt nie jest doskonały :)

20utztj.jpg

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Do czego służy party? Opisałeś jak je stworzyć, ale do czego ono służy...

Mam się domyślać? Jeśli jestem z kimś w party i expie to exp się dzieli na tych co są w party?

@Up

Nikt nie jest doskonały, ale nie strzelaj takich tekstów tylko popraw i po płaczu.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...