Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie mody chcielibiście zobaczyć ?

Ankieta  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie mody chcia?by? ujrze? w modyfikacji ?

• Dynamic Light - Trzymanie pochodni daje ?wiat?o
      6
    • Little Blocks Mod - Mo?liwo?? stawiania bloków w bloku
      2
    • Inventory Tweaks - Szybkie sortowanie ekwipunku
      6
    • Backpack - Plecaki :)
      5
    • Elemental Creepers - Wi?cej rodzai creeperów
      4
    • More ores - Wi?cej z?ó? i itemów (np. miedziany kilof)
      6
    • Jammy Furniture mod - stoliki, krzes?a, lampy itp.
      7
    • Portal Gun - Portal gun ;)
      2
    • Industrial Craft² - Mechanizmy, maszyny.
      4
    • Mo Creatures - Zwierz?ta !
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Tworzę własną paczkę modów, jest to dość niezwykła paczka ponieważ zawiera własny launcher, instalator, updater oraz paczka działa jako osobna gra (nie ingeruje w waszego oryginalnego minecrafta). Przygotowałem listę modów, jednak jest ich bardzo dużo, za dużo a nie chcę stracić bardzo na wydajności, więc tworzę tą ankietę.

Ideą tego modpacka jest moje zmartwienie niektórych graczy, którzy nie umieją instalować modów. Chcę nie tylko pozbyć sie ich problemów ale też upowszechnić tworzenie map rpg/escape z modami.Gdyż wtedy wystarczy pobrać tego modpacka+mapkę zrobioną pod niego i możemy grać :) Tak więc na pewno nie zabraknie:

-OptiFine

-BloodMod

-SmartMoving

-BuildCraft

Oprócz głosowania zachęcam również do pisania własnych propozycji, wybiorę 20-30 modów (z ankiety i z propozycji) (Pamiętajcie o tematyce paczki)

Opublikowano

Cóż, jeśli zależało Ci na moim skromnym zdaniu, to właśnie je otrzymałeś. Swoją drogą, to jestem ciekawy jak będzie wyglądał ten twój innowacyjny modpack.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...