Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak szybko zdobywac bronie (bfbc2)

olek222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, kupilem bfbc2, i mam pytanie- jak szybko zdobywac bronie - czy jest na to jakis specjalny serwer typu idle (nie wiem po co ale moze... :D) czy jakies hacki itp... ;D plz o szybka odpowiedz

posty typu " a co to za frajda zdobywanie cheatami" beda zglaszane

shoob.png

Uczeń
Opublikowano

Nie nie ma na to cheatów

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

skoro nie ma cheatow ani serwerow to co zrobic? :F

@Up masz chwilke to bys mnie podexpil na jakims pustym serwie? :f

shoob.png

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak podexpianie, są niby punkty za asysty drużynowe ale lepiej i szybciej będzie Ci szło samemu albo z jakimś kumplem.

Opublikowano

a gdybysmy byli w przeciwnych druzynach i expil bym np. szturmowcem zabijajac cie do by sie liczylo do punktow? o.O

(oczywiscie 1 vs 1 na serwie zeby nikt nie przeszkadzal)

shoob.png

Opublikowano

Zbyt duże mapy na takie coś aby mieć cały set broni wystarczy wbić 14-16 lvl grając jedną postacią np szturmowcem a to nie jest aż takie ciężkie :)

logo1.png
Opublikowano

najlepiej iśc jednom klasą wbić większy lv [polecam szturmem] odblokujesz wtedy bronie ogulne [ co to zn ogulne mozna zalozyc w kazdej klasie ]

i wtedy nabijasz tymi bronimi w klasach typu zwiad medyk

sory za bledy zle klawisze sie psujom a dopiero jade kupic nowom klawiature :P

Opublikowano

Ja jak zaczynałem grać to grałem tylko jedną klasą (snajperem). Odblokowałem wszystkie bronie i dodatki, upatrzyłem sobie jakąś ulubioną (GOL) i dopóki nie wbiłem w niej platynki nie grałem niczym innym. A potem grałem szturmowcem, mechanikiem i medykiem na tej samej zasadzie :)

I nie rozumiem autora tematu, co to za przyjemność iść na łatwiznę? Jak ja grałem to pamiętam jaka to była radość "O nowa broń!", "O nowa ranga" jak się przechodziło z paseczków na sztabki i ze sztabek na gwiazdki (chodzi o range), jak się zdobywało nowe szpilki i insygnie jak już coś zdobędziesz to drugi raz nie jest to taka sama przyjemność jak za pierwszym :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...