Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Draven vs Fizz

Czaka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Draven vs. Fizz

Zależy mi na: DMG, dobry do TF\'ów

Dodatkowe informacje: Draven nowa postać, podobno jego ulti nie jest zachwycające, bo małe DMG. Ale ogólnie kto lepszy? Hmm? Opłaca kupować się tego nowego Draven'a ?

Opublikowano

Draven to postać która obecnie kosi bo nikt nie wie jak grać przeciw.

Fizz natomiast, nawet po nerfie jest bardzo mocnym casterem na mida,

przy tym może unikać ultów takich jak morgany, lux, i wielu innych :) (Tickster)

Osobiście wybrałbym fizza.

@Down

Przeczytaj temat jeszcze raz, dokładniej :)

Opublikowano

1.png

Postacie: Draven vs. Fizz

Zależy mi na: DMG, dobry do TF\'ów

Dodatkowe informacje: Draven nowa postać, podobno jego ulti nie jest zachwycające, bo małe DMG. Ale ogólnie kto lepszy? Hmm? Opłaca kupować się tego nowego Draven'a ?

EDIT@

Pomylilem postacie,darius jest jak ezreal,wydaje mi sie ze nawet nie jest wart 6300ip

Bierz fizza w takim razie

sstwc.jpg

Opublikowano

Hahahahahah Dariusa ulti male dmg?Nie chce Cie obrazac ale te stwierdzenie jest posrane;<

Tak czy siak polecam Ci Dariusa bo latwiej sie nim nafarmic i w late game jest bardziej potrzebny niz fizz;)

On powiedzial Draven niedorozwoju..

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Hmmm fizz... ;D Jest z niego papier ale w last game mozesz ladnie nim kosic ;D Ma latwa ucieczke wiec polecam ci go ;D

Papierem to ty się możesz podetrzeć. Fizz i papier pojechałeś ostro, szczególnie że Fizzem możesz iść w dobre absy ...

Opublikowano

Fizz <3.

Ma super dmg, ignite do tego ulti jest przepiękne, dodamy do tego że w razie czego fizzem masz łatwo uciec, nie raz miałem sytuacje że zostawało mi z 10hp i dałem radę uciec dzięki Psotnikowi "E",

ogólnie sam gram fizzem i jestem zadowolony :)

Opublikowano

Fizz, mimo iż Draven jest nowym championem.

Fizz ma stuna, dobre dmg, ogarnia mid'a, wytrzymały, ignite.

Fizz ma 2x Slowa, nie stuna.

Co do wytrzymałości, zależy od buildu, bo widziałem pod offtanka nawet robionego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...