Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne]Mapy 7.4

Upadly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Graliście na nich ? jak tam odczucia?

Moje:

Na airport grałem 2 razy, mapa fajna ale strasznie dużo otwartego terenu. Chociaż w wyżłobieniach są bardzo dobre "skrytki"

Na tej drugiej (fabryce) zauważyłem że Francuzi i czołgi z małym wychyleniem działa nie mają szans. Po środku jest spory wał (i tunele) który utrudnia wszystko, podczas podjazdu (szczególnie i góry) łatwo oberwać w dół czołgu, a francuzi mają problemy z wycelowaniem w górę wału

1213o.jpg

Opublikowano

Mapy mi się całkiem podobają - na Airport strasznie fajnie się grało M18, masa kamp i miejsc nietykalnych przez arty ;). W mieście fabrycznym ten wał stanowi bardzo fajną możliwość obrony (strzał w gąsienice w czołg próbujący przejechać, arty dobija i jest git ;d )

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Ja grałem max z 7 arty i jakoś mi one nie przeszkadzały, jak się wie jak unikać odkrytych miejsc to dużo arty sprawia, że masz mniej przeciwników w postaci HT.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...