Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Sprawdź swoją Efektywność!

Upadly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem stronę na której możecie zmierzyć swoją efektywność!

http://wot-news.com/index.php/stat/calc/en/

1213o.jpg

Opublikowano

jaką masz? ja nabiłem tutaj 977/984 (skrócone) bez premium, T29/Matilda (gram na nich od ok. roku)

1213o.jpg

Opublikowano

1223.16 bez premki. Załapałem się do dobrych graczy. :D

To nie zależy od tieru na jakich się gra. Jest tam co prawda średni dmg na bitwę, a im większe tiery, tym większy dmg, ale jest tam także średni tier czołgu i im większy, tym mniej ma się punktów.

Od premki też nie zależy, bo nie ma tam średniego expa, czy zarobku na bitwę. Dlatego jest to w miarę obiektywny system oceniania umiejętności gracza.

Opublikowano

Hehe ja też jestem "dobrym", premium miałem w sumie tydzień. Zależność tieru od tego wyniku jest taka, że im wyższy tier tym lepsze musisz mieć osiagi. Wstawiając w Average tank lvl: trochę niższy to wychodzi Ci, że lepiej walczysz (chyba logiczne zadając 1k dmg tierem IX a tierem V to nie to samo...)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Average destroyed in the battle: 0.92

Average damage in the battle:792.52

Average spotted in the battle:1.29

Average defense points in the battle:1.05

Average captured points in the battle:1.84

Efficiency rating

1278.06

Tak samo jak bartollo :) I też bez premki.Stronka ciekawa ale te staty, nie zwracam na to uwagi.

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

W sumie mi to zależy od drużyny i samopoczucia, czasami nabijałem po 6 zabić T29 a czasami padałem jako pierwszy.

Mogliby dodać też jakieś punkty za medale itp.

1213o.jpg

Opublikowano

Jak ma się czołg premium to chyba zadaje się więcej obrażeń niż inni. Przynajmniej tak mi się wydaje.

Niekoniecznie, to jest taki sam czołg, a na dodatek jest trochę słabszy jak na swój tier (może T34 jest wg mnie lepszy od rówieśników ;d )

Tam nie ma czegoś takiego jak average income, experiance więc premium czy bez to nie ma znaczenia

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Kurde a mi ta strona nie chce sie wlączyc co jest.

Edit:

Już działa trzeba bylo poczekac 2 minuty na zaladowanie stronki efektywnosc 1156.34

Tylko nadal nie rozumiem czy lepiej jest miec wiecej czy mniej?

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...