Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Wall Hacka (niekoniecznie wykrywalnego ;)

GoldMarioBros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od razu mówię że nie wiem czy dobry dział, więc jbc to proszę o przeniesienie ;)

Szukam od jakichś 2 dni wall hacka do couter strike 1.6 non steam, ale albo się wyłączy, albo wgl nie zadziałą... No więc jeżeli macie jakiś sprawdzony to proiłbym linka :)

2 Sprawa to anty Flesch: Grałem jakieś 2 miesiące temu i usuwałem ss'y i demka z cs-a, po zrobieniu "porządków" wbiłem na serwer, i nie działały na mnie wgl flesche i smoke. Może wiecie co trzeba usunąć żeby znowu nie dziaały?:)

Dzięki, pozdrawiam :)

Aaa i 3 sprawa (najważniejsza:) Nie wiecie jak wyłączyć aima w fighterze 7.2? ;d

Opublikowano

WH :

http://www.mpcforum.pl/topic/595393-super-simple-wallhack-v73/

ale żeby ci działało musisz mieć patch v23

Regmannn

Opublikowano

Jak to możliwe, że nie widzisz? Bo tylko cheat może zablokować to, a usunięcie jakiegoś pliku nic nie da, bo pewnie już dawno by było w sieci. Sprawdz może masz jakiegoś cheata wgrane i ustawione, bo innej możliwości nie ma. Jeśli nie pomoże to reinstall cs'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...