Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy coś się zmieniło ?

F1eldo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otoz sobie pomyslalem zeby znowu zagrac w combat arms i tu jest moje pytanie. Czy cos sie zmienilo w nim od 2011 roku? Czy nadal Ci co wydaja nx maja przewage nad tymi co nie wydaja? Czy nadal sa stale ceny nx, czy obnizyli troche? Czy sa nowe mapy i rzeczy?

Opublikowano

Doszla nowa bron za nx Dual Scorpions(minigun), znerfiono spece dzieki czemu wolniej biegaja ale sa na mniejsza range. Dzisiaj do inboxa doszly patriotyczne maski. Za joby dostaje sie szare skrzynki z ktorych strasznie czesto wylatuje 10 tys GP.

Edit: Doszła jeszcze playlista do menu dzięki czemu nie musisz nonstop słuchać tej muzyki ale masz chyba 7 utworów do wyboru. (Hallowenowa też jest <3)

Opublikowano

Jeśli grałeś ostatnio w 2011 roku to od tamtej pory Combat się zmienił hoho, masa nowych broni, map, mniej cheaterów jak dla mnie. Z NX niestety jest tak jak było, a co do przewagi to dla mniej jej nie ma osoba NX = osoba GP

Opublikowano

Dobra dzieki za wypowiedzi,ale jeszcze mam pytanie. Bo mam konto z poziomem SSG2 i mam 315 gp i standardowa bron i robic nowe konto czy zostawic je? bo tyle gp to nic raczej nie zrobie a na nx nie chce nic wydawac bo 1 bron 120zl ;/

Opublikowano

SSG 2 to nie wielka ranga najlepiej jak grasz od nowa to załóż nowa postac i zacznij wszystko od początku

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Weź M4A1, najlepsza broń dla początkującego i jedna z najlepszych w grze, potem jak wbijesz wyższy lvl, to spróbuj ogarnąć G36E.

Opublikowano

Niee na perma nic jedynie to kupic ;).

Jeśli cie ciekawi co jest na czasie ( z eventów) wejdz w podpięty temat w dziale dot. eventów ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jedyne co mogę dodać to z hackerami robią cię w trąbę bo jest ich bardzoo dużo na Alpha na jaki tryb Eliminacji byś nie wszedł zawsze 1 siedzi.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...