Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] pomoc2

samios2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie czy pomogl by ktos szybko wbic lv? na avalonie mam woja 23 lv nie mam misji na terach tak jak mowia exp niby szybko a leci tak ze .... z tydzien 1 lv... , powiecie gdzie szybko nabic lv? bo od tego to juz trudno , lub by ktoś pomogl?

Bardzo bym prosił..

Opublikowano

Odpusc sobie gre...Czlowieku na 23 lvl na terenach kopalni mozna wbic 28 chyba.Na avalonie za duzo ludzi gra...Polecam Finesie, cos czuje ze musze wrocic do gry =).

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Hocyk dal bym ale na tym lvl'u to exp idze trudno ze .... , raz kolega pisal ze w 2-3 dni da sie wbic 50 lv... a wiesz ciekawe jak....

Pomogl by ktos?

Opublikowano

"W 1 tydzien lv..." tylko się śmiać. Wbicie lv na tym poziomie to kwestia 10 minut jeśli nie ma się misji... Ja wbiłem 51lv w 5 dni. o.O

Bij bij na terenach, najlepiej lisy i ziarna 22lv.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Kubaman bys pomogl , jeżeli nie? to jest jakis bot aby mi sam expil li wgl?

A po 2 jak exp no leci po 0,60 lub 0,20 to trudno wbic lv tak jak mowilem a w 5 dni 51 lv to ciekawe jak..

Opublikowano

0.60? ! Czlowieku, jestes jakis dziwny, chyba za duzo w metina na privach grales, jezeli ten exp jest dla Ciebie to Ci wspolczuje.Exp joba to 0.01 wiec co Ty na to?

kunshi.jpg

Opublikowano

Wejś naprawde jesteś jakiś dziwny masz 23 lvl i leci ci po 0,60% a mi na 57 lvl na kremie leci po 0,03 i sie nie skarże....

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

sluchaj expilem w nostale 45 lvl 9eq pro jak i sp) i wiec ze w nostale 0.50% za potwora to duzo

kopalnie tylko lecisz i tereny i nie ma plakania

­

Opublikowano

Człowieku ... Jesteś na maxa irytujący, odradzam Ci grania w tą oto gre, jesteś jedyną osobą której tak napisałem.Idź pograj sobie na jakimś hamachi w Metin2, gdzie za moba dostajesz 81lvl.Zapewne zaraz tam napiszesz temat " Jak wbić 5lvl ?! : Na 3 lvl'u za moba leci mi tylko 30%...".

kunshi.jpg

Opublikowano

Siedzę i czytam tutaj i zaraz tylko w śmiech : D

Rozwalasz mnie ..

+160 mobów zabić to 2dni ? Haha ..

Taką ilość mobów to zabija się w 1,5godz ..No może trochę przesadzam ^^

Wiesz co , powiem tylko tyle : Skończ z tą grą

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...