Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowa mapa i mini konkurs.

venturas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy juz ktoś to napisał ale...

Do naszego cudownego świata BF:H, wielkimi krokami zbliża się nowa mapa.

Jest kilka zdjęć przedstawiających ową lokację.

W temacie do którego dam link, możecie napisać swoją propozycje na nazwę mapy.

Przeczytajcie uważnie reguły np. Nie edytujemy postów (I tak wezmą 1 pomysł, przed edycją), tylko 1 raz piszemy propozycję...

Nie jestem pewien (Być może nie doczytałem), ale wydaje mi się, że będzie jakaś skromna nagroda dla osoby, która wymyśli najlepszą nazwę.

A oto link do tematu: http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=351266

ps: nazwa ma mieć format taki jak inne mapy np. BB- Buccaner Bay, RR- Riverside Rush

Powodzenia życzę wam wszystkim!

Opublikowano

Świadczy o tym ten fragment (Mam nadzieję...)

Remember heroes, take into account the surroundings, the landmarks and also look back at how other maps in the game are named and how our community refer to them. Seaside Skirmish = SS, Victory Village = VV, Coastal Clash = CC and so on.

Opublikowano

Każda mapa BFH, jest zapisana właśnie w stylu BB , CC itd. więc twórcom zależy, aby nadal tak było.

Warto spojrzeć na inne komentarze, tam (prawie) wszystkie odpowiedzi są utrzymane własnie w takim stylu.

ps: Nie napalajcie się na nagrody ;) Jest juz 439 stron z odpowiedziami ;) Ale ZAWSZE warto sprobować!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...