Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pamiec ram

poczekajta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki problem z pamiecia ram ostatnio bylem w serwisie na czysczeniu i dodaniu 1 gb ramu dzis dokupilem sobie znowu 1 gb ramu ale gdy go dodaje wlaczam komputer to nie mam obrazu... w sensie nie widac nic na monitorze ;/ wszystko dobrze podlaczam i wgl ale gdy wyjmuje ta karte obraz dziala ( ps. mam 3 wejscia na karte [2 zajete przesz karte 1 gb i karte 256 mb] nawet jesli wyjme karte 256 mb to nie widac obrazu )

Nazwa płyty głównej ASRock P4S61

Opublikowano

Czekałem na małpkę która powie ci ze możesz mieć uszkodzone gniazdo albo wadliwą kostkę ram.

To że nic nie pojawia się na monitorze znaczy że źle podłączasz Ram wciśnij Tab albo Delete kiedy masz ten obraz.

Opublikowano

wszystkie wejscia sa dobre ram tez sprawdzilem to tak - wszystkie wgniazda sa wolne ten ram ktory chce dodac podlaczam do 1 dziala , do 2 dziala do 3 dziala nawet gdy daje jeszcze karte 256 mb to tez dziala ale jak daje 2x 1gb to juz nie dziala ;/

Opublikowano

no to pszyroda, widocznie razem nie działają i nie będą , badziewne stare DDR są kapryśne

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...