Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy to będzie możliwe?

Manz3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem, a właściwie dziwne pytanie. Jeżeli sprzedałem postacie 5 miesięcy temu, a "gm'a" który to robił już nie ma, to czy wysyłając kolejną prośbę z innego email mam szansę sprzedać chary? Koledze się udało sprzedać aż 3 razy, co około pół roku.

ps. drogi modku nie zamykaj tematu, wiiem, że masz do tego smykałkę, ale choć raz daruj sobie :D.

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to jak sprzedasz 2 to nie możesz potem 1.

Ale jak napisal kolega up, napewno im wyagasa.

Opublikowano

Z jednej strony jest szansa na nieprzyuważenie poprzedniej sprzedaży ze względu na brak owej osoby w Teamie, z drugiej strony wszystkie sprzedaże są zapisywane w jakimś katalogu lub spisie gdzie wszystko jest zapisywane. Lecz warto spróbować, a nóż się uda.

Opublikowano

Musisz mieć szczęście bo jeżeli Support odczyta twoją prośbę o ponowną sprzedaż postaci w nocy to mogą być tak zaspani że zapomną o sprawdzeniu bazy i po prostu ci zamienią

Opublikowano

Mozesz poprosic o zwrot postaci tylko 1 raz

Zwrocic mozesz w sumie do 3 skórek albo championow.

Koniec tematu można zamknąc.

GunzAlex.png
Opublikowano

@Up.Możesz oddać jeszcze 36 run, ale to inna historia.

Próbuj oddać, można tylko raz oddać trzech championow.

Lecz da radę więcej - zależy to tylko od humoru itd osoby która przeczyta twoje zgłoszenie na temat oddania postaci : )

Mój kolega oddał 3 razy po 2 championy, mój brat także. Mi osobiście się to nie udało ale próbuj :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...