Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z przeniesieniem przez kamer mod na ognistą krainę (110lv)

Adriann161

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż mam taki problem że gdy tylko chce się teleportować na ognistą lub gdy już tam jestem i po prostu wybiorę postać to gra wyłącza mi się w trakcie wczytywania ( dzieje się tak tylko wtedy gdy używam kamer moda ) . Nie mam pojęcia o co chodzi ale obiecałem koledze że go podexpie do 110 ;] Ponoć szybko idzie.. poza tym nieźle można w ten sposób zarobić ;)

Proszę o przemyślane oraz jasne odpowiedzi . Z góry dziekuje

Opublikowano

Client ma zablokowane przenoszenie postaci na mapy,na które nie masz wymaganego poziomu.

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

Tak wyłącza się jest to spowodowane na 100% brakiem wgranej mapy w Kamermodzie :x

Opublikowano

a wie ktoś może jak to naprawić? Czy tez skąd mogę ściągnąć moda z wgraną mapą? :)

Mi sie wydaje ze musisz poprostu zaktulizowac sobie privka co masz na KAMER modzie , wejdz na metin2mod.tk tam masz :)) ;d

Opublikowano

aktualizacja nic nie daje a gdy sie zaktualizuje klijenta to potem nie da sie włączyć moda bo wyskakuje okienko LOG wiec co mozna jeszcze zrobić ?

ten przypadek jest u bardzo dużej liczby osób wszystko działa tylko nie da sie na pu-kong 110level przenieśc bo wyrzuca przy łądowaniu jak kolega wyżej napisał niech ktoś pomożesz kto sie zna na tym i wie o co bieg i miał ten problem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zaktualizuj metka, wgraj moda najnowszego , zaktualizuj metka. Nie ma innego sposobu. Potem jak ci nie dziala odpalanie ikonka od moda to sprobuj ikonka od clienta. I podziala. Bo chcesz teleportowac jakiegos mniejszego lvl tam tak?

76561198093573641.png

Opublikowano

Też ale nawet sam chcialłem tam grać na modzie na mapce bo potuje sam mod ale aktualizaje nic nie dają prubowałem wszystkiego a okienko LOG jak zaktualizauje i chce włączyć moda dlaczego wyskakuje wiesz moze ? przed zaktualizowaniem chodzi mod tylko nie da sie przenieśc a po już nie działa

a jeżeli odpale ikonke od klijenta to przeciez mod nie będzie chodzić

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam ten sam problem ze przed ta nie chce przeniesc. Pobierz moze nowego moda bo bula aktualizacja w kwietniu. I zrob tak jak mowie. Jeszcze 2 tygodnie temu wszystko dzialalo. Ja tez chcialem ostatnio teleportowac postac ale nie moglem. Zadnej ikonki nie mialem ani teleportu ani nic. Teraz bede probowal pobrac jeszcze raz moda i od nowa pobrac gre. I sprobuje tak.

76561198093573641.png

Opublikowano

Tylko kiedy to nastąpi bo pasowało by żeby to odrazu załatwić i nie było by problemu

Napisz mu na GG. Jezeli jest to ci odpisze w ciagu 10min maksymalnie. Na jego stronie znajdziesz numer.

76561198093573641.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...