Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dmg u Maga

Eradraaish

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam 51 mag i wlasnie skonczylem koszmar jestem na piekle i sprawdzalem sobie czy mam w miare dobre eq, cóż, mam 1000 defa i 1850 dmg

spytalem na czacie czy to jest w miare dobrze ?, to mi odpowiedzieli ze mają po 3k ,4k po 2,5k i zaciekawilo mnie, jakim cudem ?, zaprosilem jednego typka co rzekomo ma 2,5k i 44 lvl obczailem jego eq i ma duzo slabsze od mojego.... niewiem czy mnie w c*uja robią czy to jest prawda, mam 990 inteligencji a typek mi mowi ze ma 770, to jak to jest ? jest cos czego nie wiem ?, moze moge jakos ulepszyc eq albo cos.... niewiem...

userbar96563.gifSTRZEL + STRZEL +

9053942_2_11.pngSTRZEL + STRZEL +

Opublikowano

Niestety w tej grze większy dmg dają obrażenia od broni niż ilość inteligencji :( Możesz mieć 1000 int i broń z 40dmg a ktoś inny 100int ale broń 100dmg i to właśnie ta 2ga osoba będzie więcej bić, niestety. Sam mam maga na 51 i mam coś ponad 4k dmg i ok 2k defa. Polecam zmienić broń na taką, która ma więcej obrażeń oraz itemki dające więcej pancerza/inteligencji/witalności.

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

@kutron123

Jeśli nie masz nic do powiedzenia to sobie odpuść.. Takiemu bana dać to mało..

@temat

Magiem oczywiście w inteligencje-zwiększa obrażenia (i delikatnie witalność-choć i tak dość szybko będziesz padać) jednak obrażenia nie zależą tylko od niej, musisz sprawdzać co daje więcej, bo jak już wcześniej psiałem nawet coś co ma 40dmg i 1000int nie doda tyle ataku co przedmiot majacy 100dmg ale 10int. Jeśli chcesz pomogę w grze, zobaczysz co mam ubrane, jaki dmg, może tak będę mógł bardziej pomóc. napisz tylko Battletag lub e-mail na priv. Powinienem być ok 16.

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

moze dlatego ze nosze różdzke co ma 120 attack ?, moze lepiej zmienic na jakiegos sworda ?

battletag : rahzel

btw. wiecie już moze kiedy będzie otwarcie PVP ?

userbar96563.gifSTRZEL + STRZEL +

9053942_2_11.pngSTRZEL + STRZEL +

Opublikowano · Ukryte przez AceBoy, 6 Czerwca 2012 - Brak powodu
Opublikowano

Zainwestuj w rękawiczki z int + szybkość ataku, pierścionki z int i szybkością ataku, naszyjnik z int i szybkością ataku i broń z wysokim % do obrażeń + int, szybkość ataku i może być też slot na kamień..... zobaczysz różnice w dps :)

ps. z buffami na wizardzie mam 33k+, Battle tag: Amigo#2851

Opublikowano · Ukryte przez AceBoy, 6 Czerwca 2012 - Brak powodu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...