Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak sprawdzic maila znajac nick w grze?

wiktor1122333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zalozylem kiedys drugie konto w BF poniewaz chcialem pograc kims innym a slotow nie bede kupował :P

Wiec zalozylem takze nowego maila. Wszystko ladnie pieknie tylko teraz chcialbym na tym koncie pograc tylko ze zapomnialem maila :P

I tu jest moje pytanie czy da sie jakos odzyskac maila znajac haslo i nick w grze?

ew. czy moze ktos podac maila do nich aby mi podali maila i czy wogole to cos da?

Opublikowano

Musisz porozmawiać z supportem. Poradnik dla Ciebie:

http://www.mpcforum.pl/topic/600265-tut-jak-skontaktowac-sie-z-supportem/

Opublikowano
Witam serdecznie,

Dziękuję za kontakt z Centrum Pomocy Electronic Arts.

Na wstępie chciałem bardzo przeprosić za opóźnienia w odpowiedzi. Nasz zespół dokłada wszelkich starań, aby odpowiadać na maile na bieżąco, jednak nie zawsze jest to możliwe.

Proszę zweryfikować datę urodzenia na tamtym koncie. Adres e-mail nie zawiera imienia Adam.

W przypadku dodatkowych pytań proszę o odpowiedź z tego maila.

Pozdrawiam,

Kamil

EA Centrum Pomocy

No to lipa bo date urodzenia podalem tez fikcyjna, a po 2 gdzie ta date podac?

myslalem takze ze maila zawiera ,,moje" imie ale jednak nie :(

PS:

Witaj Adam,

Niniejsza interakcja została zaopatrzona w numer porządkowy i znalazła się w naszym archiwum, dzięki czemu będziesz mógł wrócić do niej w przyszłości, jeśli zajdzie taka potrzeba. Numer Twojej sprawy to 0*****41. Dostęp do szczegółów sprawy może wymagać zalogowania.

Dodaliśmy także następujący kod promocyjny:

CE-6**F*-J***4-7**NH-*****

Załączone kody zniżkowe mogą zostać wykorzystane podczas dokonywania płatności w sklepie Origin, http://store.origin.com,

gdzie znajdziesz najnowsze gry od EA. Wystarczy, że wprowadzisz kod w okienku "Kod promocyjny" i klikniesz na "Zastosuj" zanim przejdziesz do kasy.

Kody ważne są przez miesiąc od dnia otrzymania i są ograniczone do jednego typu promocji na zamówienie. Kody promocyjne są ważne dla wszystkich produktów, aczkolwiek mogą wystąpić ograniczenia

W przypadku dodatkowych pytań lub wątpliwości, skontaktuj się z nami i podaj numer porządkowy swojej sprawy. Twoje zadowolenie z naszych produktów oraz EA jako całości ma dla nas najwyższy priorytet.

Z poważaniem,

Kamil K.

EA Customer Experience

dostalem takze cos takiego. Ktos moze powiedzez wiecej o tym. Ile to daje zniszki i czy moge to sprzedac gdzies? itp

Opublikowano

Napewno możesz spróbować na allegro ale tam raczej nikt nie kupi. A zniżki to za dużo nie daje może jakieś 10 % lub 5 złotych.

Opublikowano
Ta sprawa jest teraz zamknięta. Niniejsza interakcja została zaopatrzona w numer porządkowy i znalazła się w naszym archiwum, dzięki czemu będziesz mógł wrócić do niej w przyszłości, jeśli zajdzie taka potrzeba.

no to ,,baj baj" moje konto :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...