Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial]Photoshop Online ! Pixlr.com !

Huggy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jestem mniej więcej nowy na forum, więc chciałbym jakoś dobrze wystartować.

Tworze ten poradnik z myślą o ludziach którzy nie mają pieniędzy na Photoshopa, lub nie jest obeznany z 'innymi' sposobami dostania tego programu.

Więc powstała pewna strona.

Strona która udostępnia swoją wersje 'Photoshopa' która jest w 90% dokładnie taka sama jak Photoshop CS4 w górę..

Od razu mówię że to NIE piractwo ! więc proszę to do wzięcia do uwagi.. Specjalnie Moderatorom..

Strona to :

qHXOb.png

Nie muszę chyba nic tłumaczyć jak to używać ponieważ jest to praktycznie to samo co normalny Photoshop..

Prosiłbym kogoś, Najlepiej z Moderatorów FanArtu o sprawdzenie tej strony

Ja tutaj się z wami żegnam.. Prosiłbym też o chociaż jednego Like'a od każdego kto obejrzy ten Temat :P

Pozdrawiam wszystkich oraz sądzę że teraz nie będzie problemu z znalezieniem Photoshopu

:)

-Huggy.

Opublikowano

Świetna strona, nie wiedziałem,że takie coś istnieje :)

Strona czyta również plik psd o.O .Wszystko ładnie płynnie chodzi ciekaw jestem jak na słabszych komputerach.?

Masz u mnie wielkiego plusa .

Pamiętajmy,że jest to program podobny do photoshopa a nie jego wersją online :)

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Ja osobiście pracuje na jedynym ze starszych komputerów i strona sprawuję się świetnie lecz jest jeden ale bardzo malutki minus, na słabszych komputerach może być małe obciążenie i czasami strona się Freezuje(Przestaje odpowiadać) i Czasami projekty mogą zostać utracone :P

Dzięki za plusy, I mam pytanko, czy jest szansa na przypięcie Tematu ?

-Huggy.

Opublikowano

Stronka jest całkiem dobra, nie ma w niej nic do zarzucenia, można się pobawić.

Jednak nie odzwierciedli ona prawdziwego oblicza Ps'a, lajk.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Znałem to kumpel mi pokazał ,ale i tak masz lajka za wstawke

// staraj się nie pisać takich postów bo to nic innego jak spam :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo fajna stronka, przyjemna dla oka i da się pracować podobnie jak w Photoshopie, lecz jednak nie tak samo ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Kiedyś już go znalazłem, ale potem przy każdym następnym wyszukiwaniu nie dawałem rady, tak więc dziękuję.

Także mam słabszy komputer i wszystko działa bez zarzutów- pracowałem ot tak, żeby sprawdzić jego działanie i w sygnaturze macie efekt.

Nie jest chyba, aż tak źle? Poza tym ani razu przeglądarka mi się nie zatrzymała, więc jest git :).

Polecam stronę...

deyroshu_kun_by_deyroshu-d56t0q0.png

za dużo pytań nie zwiastuje niczego dobrego... czyń.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...