Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Klasa

Desemex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż wracam po długiej przerwie do gry i mam do was pytanie:

Którą z tych postaci będzie mi się dobrze expiło od 1 do 165lvla :)

-Uzdrowicielka

-Szelma

-Tytan

-Rycerz

I chciałbym żeby eq też nie było za drogie

Chodzi mi o globala PL :)

Cabal_Signature_by_Repaereth.png
Opublikowano

Każdą z tych postaci możesz spokojnie grać Jeśli chodzi ci o szybki exp to wybierz te profesje

-Uzdrowicielka - Strzelec

-Szelma - Zamachowiec

-Tytan - Harcownik

-Rycerz - Palladyn

- Zaklinacz - Specjalista

- Cień

To od cb zależy w której najlepiej się czujesz Myślę że ci pomogłem

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Każdą z tych postaci możesz spokojnie grać Jeśli chodzi ci o szybki exp to wybierz te profesje

-Uzdrowicielka - Strzelec

-Szelma - Zamachowiec

-Tytan - Harcownik

-Rycerz - Palladyn

- Zaklinacz - Specjalista

- Cień

To od cb zależy w której najlepiej się czujesz Myślę że ci pomogłem

ekem szelma łowca się szybko również expi , na 130+ może ma gorzej ale do tego czasu jest lepszy :)

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano
ekem szelma łowca się szybko również expi , na 130+ może ma gorzej ale do tego czasu jest lepszy :)

No tak ale napisałem że Zamach ponieważ na Ibres łatwiej jest kupić sztylety niż kusze

Ale szczerze mówiąc to każdą profesją da się radę grac tylko trzeba mieć do danej profesji zamiłowanie

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Witam. Otóż wracam po długiej przerwie do gry i mam do was pytanie:

Którą z tych postaci będzie mi się dobrze expiło od 1 do 165lvla :)

-Uzdrowicielka

-Szelma

-Tytan

-Rycerz

I chciałbym żeby eq też nie było za drogie

Chodzi mi o globala PL :)

Na globalu? Powodzenia :)

Polecam Ci szelme lub rycerza, najszybciej nimi :)

Opublikowano

heh PL prosze Cie u lowcy skill power up jest zbugowany i nie daje 10 k ataku tak samo z buffem focus co ma dawac 10 k celki ;) podobno po ostatnim patchu dodali bossy w tarianie i co jedynie cienia stun na niego wchodzi :) gralem kiedys rycerzem na PL-u zglaszalem wiele razy, ze koncentracja jest zbugowana ale oczywiscie bylem uwazany za wariata i co po 3 latach dopiero sie kapneli, ze jest niedzialajacy i naprawiaja, Nie polecam globala PL ;)

PS. Jedyna na PL klasa, ktora jest najszybsza do expa to cien.Nic dodac nic ujac.

Opublikowano

Ale powiem Ci, ze lepiej zagrac na privie poznac postac co i jak sie nia gra skille ;) Na PL-u nie bedzie Ci to dane chyba, ze wpakujesz mase realnej kasy :)

Opublikowano

heh PL prosze Cie u lowcy skill power up jest zbugowany i nie daje 10 k ataku tak samo z buffem focus co ma dawac 10 k celki ;) podobno po ostatnim patchu dodali bossy w tarianie i co jedynie cienia stun na niego wchodzi :) gralem kiedys rycerzem na PL-u zglaszalem wiele razy, ze koncentracja jest zbugowana ale oczywiscie bylem uwazany za wariata i co po 3 latach dopiero sie kapneli, ze jest niedzialajacy i naprawiaja, Nie polecam globala PL ;)

PS. Jedyna na PL klasa, która jest najszybsza do expa to cien.Nic dodać nic ując.

bullshit

primo cienia stun nie wchodzi , nie wchodzi żadnej klasie są od tego teraz scrole z klubu chaosu :)

secundo tak są zbugowane i co? te bufy są na parę sekund a cooldown maja spory , zanim wbiłbyś mości panie taki lv to naprawią :)

a koncetrata coś zmieniali ostatnio ,a to czy bug czy nie to nie wie nikt tylko twórcy.

nie polecasz bo nie umiesz grac, tylko na privach gdzie łatwo :)

a czy koncentrat Ci przeszkadzał? padałeś jak kaczuszka? biedny , sprzęcik kupić było i nauczyć się grac :)

21bn1va.jpg

Opublikowano

smieszny jestes naprawia... gralem na tym servie sporo czasu i duzo czasu na niego poswiecilem i zostalem potraktowany jak smiec, bo co nie pakowalem cashu w gre... oczywiscie jak ty i anda kolejnych cwokow lubi lizac adminom dupe prosze bardzo :) tak koncentracja po cos jest zeby z niej korzystac ...

hehe wiesz co wystarczy, ze znajoma zmienila klase na lowce i sie rozczarowala z tymi buffami haha od tego jestcasting wiesz moze co to jest?? :) graj dalej a zobacze szybko jak zmienisz to na inna wersje i bedziesz chwalil co innego ...

Opublikowano

po 1 sądzę że gram więcej od Ciebie :) na polaku gram od bety a nawet 2 tyg bety się udało :)

czasu wpakowałeś hm , ale może źle spożytkowałeś ? :)

ja nie pakuje cash i co? gra mi się przyjemnie , miło ,

"ja i banda ćwoków " obrażanie mnie CI nic nie da :) poza tym , nie liże nikomu dupy , bo i nie muszę , nie mam mani bycia top1 prokoksem czy jak to nazwiesz ;

a skąd o wszystko wiedzący użytkowniku tego forum wiesz iż było z nią coś nie tak? hm? po wprowadzeniu zmian w systemie pvp dużo łatek i zmian do skili było ( nie zawsze wspomniane w oficjalnym opisie ) a czy to że kiedyś inaczej działała nie pozwalało Ci jej używać ? ja używam każdego bufa , nawet tarczy która przez wielu jest uznana za zbędną bo daje mało defa :)

casting czy wiem? kolego kochany znam te grę od podstaw a żeby wbić 175 ( bo taki jest obecnie cap lv na PL ) trzeba się natrudzić i tyle , są gry gdzie wbijasz max lv robisz/dropisz eq i pvp Ci zostaje , tu jest tak .

Inne wersje ? na usa gram na DE mam postać 120+ na Korei nie próbowałem bez przesady języka nie znam :P

privy? destiny 77 eternia ? grałem , wbiłem znudziło mnie takie granie z tych mniejszych to ja tylko śmiech mam , czasem się trafi jakiś co na chwilę potrafi zabawić , ale nadal na polaku zdobyć coś to trzeba pograć chwilę a nie 5 minut :)

więc nie wymądrzaj się i obrażaj ani nie oceniaj mnie , gdyż nie znasz , nie poznasz i nie zobaczysz :)

21bn1va.jpg

Opublikowano

Ludzie a może ogarniecie sie robicie niepotrzebny spam i tylko się kłócicie zamiast koledze doradzić :/ ogar

Mój komputer:

Opublikowano

Ludzie a może ogarniecie sie robicie niepotrzebny spam i tylko się kłócicie zamiast koledze doradzić :/ ogar

oj tam oj tam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...