Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Prestiże i inne CoDMW3

PRO4444PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w cod-y gram od dawna, grałem we wszystkie .Ale nie w MW 3 ,z braku kasy :( I chciałbym wiedzieć co to jest to że wyswietla niki po namierzeniu jakos tak z daleka.

(chyba perka marksman) srry nie znam się.Głównie chodzi o perki i prestiże oraz wbijanie ich.

PS:ZA Pomoc bede bardzoooooooooo wdzięczny i jakoś się odwdzięczę.

PS2:dlaczego piszę???- Ponieważ mam zamiar kupić cod-a.

1361287359-U437164.png/ 2592933583.png

Opublikowano

Wydaje mi się że chodzi ci o perek , snajper- identyfikuje wroga z większej odległości a na perku pro dłuższe wstrzymanie oddechu.

Co do prestizy nic ciekawego 20 prestiżów każdy prestiż składa się z 80 lvli.Jeżeli masz załóżmy 7 prestiż i masz 80 lvl , to wchodzisz do koszar i klikasz następny prestiż czy coś takiego.

Chyba o to ci chodziło ? :D

Opublikowano

Tak ok to LIKE dla ciebie.A i jeszcze wytłumacz mi jak napić to czy jakoś tak(prestiże)

1361287359-U437164.png/ 2592933583.png

Opublikowano

prestize mozesz nabijac dopiero osiagajac 80 level i przechodzac w tryb prestizu potem masz nast levele prestizu ktore mozesz odblokowac zeby odblokowac np 10 prestiz trzeba zdobyc 10 razy 80 level w CoD za kazdym razem kasuje ci bronie i klasy kiedy wchodzisz na nast poziom prestizu ale za kazdy level prestizu dostaniesz Token taki bajer ktory umozliwia ci odblokowanie dodatkowego slotu klasy lub dowolnej broni lub dodadtkow ktore bd miec dostepne juz od 4 levelu kazdego poziomu prestizu .

Opublikowano

To nie snajper tylko "strzelec"

A prestiż to wbijasz 80 lvl , resetujesz i masz kilka opcji za punkt ,który masz za prestiż. Możesz wziąć "Dodatkowa niestandardową klasę" (masz na początek max.5) lub np. odznaki, odblokuj wyposażenie lub 2x exp broni lub lvla ( nie polecam expa)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...