Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Risen 2: Mroczne Wody - Problem z wersją Steam [Phoenix]

Kriko863

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest to mój pierwszy post, więc z góry sory za błędy.

Mój problem polega na tym, że gra nie pobiera dodatkowych plików i nie instaluje VCRedist itp. Normalnie robię tak:

Ściągam program Phoenix 1.5 RC2. Uruchamiam program, klikam Instruments -> Update Content -> Internet (Pobrało się i niby zaktualizowało). Klikam Instruments -> SID unpacker - > Scan a SIM file -> wybieram jedyn plik SIM z folderu do którego wcześniej wrzucłęm pliki z obrazu -> ponownie Scan a SIM file -> w górnej tabelce wyskakuje nam Risen 2, klikam w tą tabelkę podświeta się na pomarańczowo -> wybieram Destination Folder -> klikam Unpack i czekam do rozpakowania. OK rozpakowało się i teraz powinno się instalować VCRedist itp, i powinny się pobrać pliki .exe itp. do folderu z wypakowaną grą. Mi nic się nie pobiera i nie instaluje. Po wypakowaniu program od razu wraca do Menu, gdzie klikało się Unpack. I Co na to poradzić? POMÓŻCIE.

Opublikowano

Phoenix to o ile się nie mylę instaluję gry ze steama piraty. Prawda? Jesli tak, to MPC nie popiera piractwa. Poza tym dostosuj się do działu.

1351788161-U286260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...