Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia multi ip changer

metinowiec189

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka otóż potrzebuje pomocy.Chodzi oto że zacząłem neidawno grać na serwerze HexanaOTS.I zaczęło sie od tego że jestem akurat 2 tygodnie u dziadków.I u nich ściągnąłem tą hexane.Ale znudziło mi sie granie jedną postacią więc postanowiłem jedną postać skillować a drugą grać (czyli 2 clienty odpalone 2 konta osobne).Kiedy byłem u siebie gdy ściągnąłem tą hexane ściągnąłem do tego tibia multi ip changer.i Blackd mc.Wszystko u mnie działało mogłem odpalać 2 clienty i grać.Ale kiedy tu przyjechałem do dziadków zaczął się problem po odpaleniu clienta hexany mogę grać.Ale keidy odpalam 2 client przez black mc i odpalam ten ip changer.Nie mogę poprostu się zalogować czyli poprostu nie chce mi zmienić IP.Ale obczaiłem to że poprostu nie chce mi się zupdatować tibia multi ip changer.Tylko pisze wciągle ,,Can't download update log! Check your internet connection!,,Nie wiem co mam z tym zrobić próbowałem różne sposoby typu wyłączałem zapore systemu wyłączałem antyvira już nwm co mam dalej robić.Aha jbc u mnie mam Viste a u dziadków V7.Za pomoc like.Z góry thx

Nie czaruj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...