Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Granie bez pobierania mozliwe?

robertto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem ,gdyz skopowalem na pendrive'a bfp4f od kolegi i gdy uruchamiam to odnosi mnie do strony i gdy sie wlacza bfp4f updater pobiera mi sie od nowa.Pomozcie

P.S Nie wiem czy sie oplaca scigac przy necie 512kb/s czyli pobieranie 60kb/s/Ile to bedzie sie sciagalo i ile gra wazny na dzien dzisiejszy???

Dziekuje . xDD

Opublikowano

Gdy będziesz się bawić w przenoszenie/ kopiowanie BF'a to również musisz się pobawić w rejestrze, a to jest zbędna strata czasu, już byś dawno grę pobrał.

Podsumowując- pobieraj! Warto zostawić komputer na noc aby pobrać spokojnie grę ;)

Gra zajmuję ok. ~1,2GB po pobraniu wszystkich patch'y itp.

Opublikowano

Mam teraz inny problem bo gdy mialem juz effects_server.zip wyskoczylo mi error occurred: failed to download patch file.Mam google chrome jednak dzis zainstalowalem firefoxa i na nim zaczelem sciaganie .Mam pytanie jeszcze czy przy sciaganiu trzeba miec wlaczona przegladarke?? :D

Opublikowano

Nie, nie trzeba mieć włączonej przeglądarki.

A co do problemu- zrób reinstall i uruchom przeglądarkę jako administrator.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...