Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepszy hosting na serwer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałem założyć serwer dedykowany żeby sobie pograć z kolegami, więc wystarczy 5-10 slotów, najlepiej byłby bukkit, ale bez pluginów, może lwc jedynie czy wg lub we, i chciałem zapytać jaki hosting byłby pod to najlepszy ? Żeby nie był nie wiadomo jak drogi ale nie lagował i nie wyłączał się sam co chwile.

Opublikowano

Weź craftserve.pl. Lepiej dołożyć parę złotych i się nie wkurwiać z ciągłymi lagami i wyłączaniem, a to często występuje na mineserv jak i ownserver.

Opublikowano

Weź craftserve.pl. Lepiej dołożyć parę złotych i się nie wkurwiać z ciągłymi lagami i wyłączaniem, a to często występuje na mineserv jak i ownserver.

Mój serwer stoi na ownserver i nie mam żadnych problemów :P Od początku serwa nie było lagów :)

Camorra Skyblock - 94.23.246.207:25085

Opublikowano

@up craftserve tez nie jest idealne, a mialem mineserv to nie bylo problemow, chociaz jak dla was - koledzy i wspolne granie bez kolegow to yCraft.pl bedzie git ;)

35353.png

18703.png

32266.png

Weteran
Opublikowano

Jak, dla mnie najlepszy hosting to craftserve.pl i Mineserv.eu miałem na tych hostingach serwery i jestem zadowolony.

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie to mineserv.eu mam na nim 3 serwery i jestem zadowolny .

Tuor
Chunjo

Sura-WP
Trudny

09350491600558213991.jpg

Opublikowano

@Up zbyt laguje... craftserve.pl i ownserver.pl - najlepsze hostingi na serwery. 0 lagów, dobry panel administracyjny itp. Polecam.

Opublikowano

Odrazu mówię, że ownserver nie wchodzi w grę, miałem tam serwer i co chwila albo się wyłączał, albo były okrutne lagi i mało co się dało zrobić..

Opublikowano

Jeśli jesteś zainteresowany hostingiem to mógłbym Ci go zapewnić, mój dedyk się nudzi więc sądzę że możemy się dogadać i odnieść obopólną korzyść.

Mogę dorzucić serwer głosowy, stronę WWW, MySQL i co tam chcesz. Łącze 100/100Mbit.

Napisz na PM.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie najlepszym hostingiem jest mineserv.eu, miałem tam wiele serwerów i tylko czasem były lekkie problemiki :)

^^

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...