Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie widzę tekstury wody ani lodu

19daro97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Nie widzę tekstur wody oraz lodu. 20120605193135.png

@Edit: Modów mam dużo, jednak że po raz pierwszy spotkałem się z takim problemem. Może to będzie wina Thaumcrafta, ponieważ nie widzę energii w rurach i pojemnikach. Spróbuję zrobić tak jak mówicie Force Update, powinno pomóc. Texturepacków nie używam.

Opublikowano

Sprobuj zreinstalowac minecrafta powinno pomoc albo to winna texture packa ( jezeli uzywasz )

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Weteran
Opublikowano

Wejdź w start-->%appdata%---> usuń folder .minecraft i włącz od nowa minecraft'a jak to nie pomoże wgraj od nowa sterowniki do karty graficznej.

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

@up napisał przecież, że nie używa texturepacka -.-

@topic Tak jak mówią inni, force update powinno pomóc, lub jeśli nie to reinstall javy.

^^

Opublikowano

up jakby mial nieaktualne stery to by mu minecraft nie dzaiłał

zainstaluj opti fine a jesli masz to moze cos popsules :D / reinstal mc

Opublikowano

Boże ludzie jakie porady. Sprawdź czy w texture pack/minecraft.jar -> terrain.png są tektury wody ;)

Opublikowano

w mcpacheru masz opcje w której można wybierać czy się chcę animacje wody i lawy czy nie luknij na to

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zainstaluj tego OptiFine mi pomógł (na 1.2.5 ) nawet nie słuchaj tych "idiotów" nic nie pomogło poza tym OptiFine

404 sygantura not found

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...