Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SA:MP Szukam Komendy admina

MCH01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Załozylem serwer na GTA samp wersja 0.3e i potrzebuje komend admina działajace na tej wersji.i jak by mi ktos mogl powiedziec jak zapisac stan gry czyli kase, bron itp. Prosze o przydatne odpowedzi :)

Opublikowano

Spróbuj /acmds . Są tam najczęściej wszystkie komendy Admina na dany poziom.

"Respect must be earned. One wrong move and you're dead."

Opublikowano

to nawet nie dziala. Nie wiem czy to ma jakies znaczenie ale nie mam zadnych sktyptow zrobionych ten serwer jest "goły" i przydalo by sie zrobic panel logowania ale nie wiem jak :/

Opublikowano

Żeby mieć jakiekolwiek komendy, musisz zainstalować odpowiednie skrypty im odpowiadające. To nie jest tak, że zakładasz sobie goły serwer na LVDM i masz tam wszystko. Najlepiej pobierz jakiś gamemode z Internetu, one są zazwyczaj wyposażone w dużą ilość komend. Poza tym polecam zainstalować ASHelp, jeśli chcesz kreować DM.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Opublikowano

Zainstaluj Pluginy H@ oraz zwykłego Admina ;>

Opublikowano

Zainstaluj Pluginy H@ oraz zwykłego Admina ;>

Nie ma czegoś takiego jak "Pluginy H@ i zwykłego Admina". Jak już, to są stosowne skrypty z komendami.

DBY2M.png

Opublikowano

Oj to skrypty, pomyłka ;P

Opublikowano
Poza tym polecam zainstalować ASHelp, jeśli chcesz kreować DM.

Jego download znajdziesz w Internecie, pełno się tego wala, wystarczy się wysilić i wpisać odpowiednią frazę w google.

DBY2M.png

Opublikowano

Można korzystać [jeżeli nie usunęli, wo kurwa 2 lata już nie robiłem skryptów] z RCON'a. /rcon login [hasło].

A cd. logowania, wpisz sobie Logowanie SA-MP pwn/amx

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Pobierz Admin Script by DMX & DaMiAnO. Znajdziesz go pod tym linkiem:

http://www.admin-script.yoyo.pl/AS.rar 

Tutaj masz komendy:

http://www.admin-script.yoyo.pl/komendyas.rar 

Skanu nie daję, ponieważ pliki są ze strony autora

9amUS1C.png
Opublikowano

Skany...

https://www.virustotal.com/file/a0e34b5e2ee2aea7c9d34595fe3c5f5e5a2199245a48dfc84f1860a916f00e63/analysis/1339842212/

https://www.virustotal.com/file/74258152fd18ee58936ddad3703e11c3cca7a917f16221015d0c637ff934bb48/analysis/1339842207/

Proszę bardzo...

9amUS1C.png
  • 6 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Panowie powyższe linki nie działają, sciągłem jakieś komendy wklejam je do filterscripts dodaje do notatnika o nazwie "server" odpalam serva i żadna z pobranych komend nie działa, pomocy :c

Opublikowano

Panowie powyższe linki nie działają, sciągłem jakieś komendy wklejam je do filterscripts dodaje do notatnika o nazwie "server" odpalam serva i żadna z pobranych komend nie działa, pomocy :c

Nie działa. Bo patrz z którego to roku. : 0 Teraz jest inna wersja SAMP-a.

Opublikowano

Aby mieć jakieś komendy na tym twoim serwerze musisz wgrać skrypty. Można też skryptować własnego GM potrzebne jest do tego Pawno oraz includy jeśli chcesz założyć własny serwer SA-MP musisz znać się na Pawno. Oglądaj na YT Nick888 on prowadzi takie poradniki dotyczące pawno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...