Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Błąd połączenia ze stroną nexoneu.com

dj_Kr.M.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie wiem o co w ogóle chodzi, ale na dwóch komputerach stacjonarnych za cholerę nie mogę wejść na stronę nexoneu.com, jednak na wirtualnym systemie, który mam na jednym z rzeczywistych, bezproblemowo wchodzi na tą stronkę.

Miał lub ma ktoś podobny problem?

Denerwuje mnie to, że jeśli chce coś sprawdzić na ich stronce w sprawie warrock'a muszę odpalać wirtualny system ;/

Z góry dzięki.

@EDIT

Na jednym pc mam win xp sp3, a na drugim win7 sp1.

Router wczoraj resetowałem, bo myślałem, że coś mogę mieć źle ustawione ale nadal lipa ;/

Internet mam z tp, czyli teraźniejsze orange.

Antywirusa i firewall'a wyłączałem i nic to nie dawało.

Opublikowano

Błąd strony.

Chcesz pograć? Wejdź w ten odnośnik tutaj wszystko działa (takie moje obejście :) :

#

http://en.warrock.nexoneu.com/Shop/Item?category=items&branch=engineer&page=1

sry poprawione

32354141673387527780.png

Opublikowano

Błąd strony.

Chcesz pograć? Wejdź w ten odnośnik tutaj wszystko działa (takie moje obejście :) :

www.mpcforum.pl/topic/645583-pomoc-blad-polaczenia-ze-strona-nexoneucom/page__pid__4645747#entry4645747

zły link podałeś :(

Kurde :(

Nie działa nawet to Twoje obejście Grasu..

Opublikowano

Mi to obejście zadziałało ;)

A teraz już tak zawsze będzie, że logujemy się na stronce, poczym naciskamy play i odpala się wr (w któryj jesteśmy już zalogowani na naszym koncie) ?

Opublikowano

tak ja mam to samo ale mi z 2/3 h temu pisalo ze maja awarie lecz nieweim kiedy to naprawia sadze ze do jutra juz bedzie

@EDIT ale nie dziwcie sie nexon musi troche popracowac nad ta gra .... bo to gra w rekach GMF byla "smieciem" ze sie tak wyrarze

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wszystko fajnie, tylko mój problem nie polega na tym, że nie mogę wejść na tą stronę co pr0digy8, tylko ogólnie nawet na stronę główną europejskiego nexona nie mogę wejść

Opublikowano

Wystarczy wejść do folderu z grą i odpalić WRUpdater.

Bijacz!

a mógłbyś przeczytać pierwszy post w tym temacie? dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...