Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Kopiowanie itemów 1.2.5

WhiteSolder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kopiowanie itemów minecraft 1.2.5 Działa multi

http://www.youtube.com/watch?v=UvWFQ6HsFKk&feature=youtu.be

Opublikowano

Achhhh te dzieci. Nie chce Cie obrażać ale jeżeli to jest Twój filmik, to przepraszam. Ale jeżeli znalazłeś go sobie i dałeś Tu i bić lajki przez czyjąś prace, to wole patrzeć jak ktoś na tym Forum pisze asz morzesz jade nad może ktura jest godzina itd ... -.-

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Kosz. Nie dość że każdy już zna to, to jeszcze nie raczyłeś tego opisać, tylko wkleiłeś link do YT, co również zalicza się trochę jako reklama.

Game Over

Opublikowano

Hmmmm. śmierdzi reklamą. Ale nic nie zrobię całkiem fajny poradnik na yt więc dam ci łapkę w górę na like nie zasłużyłeś :)

Opublikowano

Mi nie działa, jak ktoś to ogar to niech pisze do mnie na gg [jest w profilu]

chodzi o to że jak walę kilofem w skrzynke to sie niszczy

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

- brak downloadu

- ogólnie aby cheata mieć trzeba sciagnac specjalnego minecraft.jar a wstawianie minecraft.jar zabronione

- takie rzeczy psuja serwery , znalem to juz wczesniej

- usuncie to.

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

<p>

Testowałem na 10 randomowych serwerach i nigdzie nie działa, nie wiem czy robię źle, sam nie wiem.

Musisz walnąć skrzynie, ona na niby się zniszczy potem otwierasz ją, ona na prawdę się rozpada a ty masz ten item i możesz sobie klonować.
Opublikowano

nie dziala

PC : R9 280X | I5-3350P | B75M-PLUS | G.SKILL 8GB 1600MHz | ZALMAN Z9 PLUS | HDD 1TB 80GB

2 PC : X4 955BE OC 4,0GHz | HD6850 1GB | GIGABYTE GA-880GM-UDH2 | PATRIOT 2x4GB 1866MHz | HDD 1TB | IBOX ORION 910A

3 PC :

PROGRAMOWANIE : MACBOOK PRO 13" 2015

SPRZĘT : BENQ ZOWIE XL2411 24" | ZOWIE FK1 | HypperX Alloy Elite | M12 MAXI | HD9999 | ZALMAN ZM-MIC1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...